Κροατική τηλεόραση: «Η Αστυνομία περιορίζει τους υπόπτους για τον φόνο - Η ΑΕΚ αρνείται να δώσει υλικό από τις κάμερες»

Κροατική τηλεόραση: «Η Αστυνομία περιορίζει τους υπόπτους για τον φόνο - Η ΑΕΚ αρνείται να δώσει υλικό από τις κάμερες»

Στην ανταπόκριση του από την Αθήνα ο δημοσιογράφος της Nova TV Μάρκο Τσέπατ ανέφερε ότι μειώθηκαν οι ύποπτοι για τον φόνο του Μιχάλη Κατσουρή κι άφησε αιχμές για τη στάση της ΑΕΚ

Tsepat
Στην ανταπόκριση που έδωσε έξω από τη ΓΑΔΑ, στο απογευματινό δελτίο ειδήσεων (18:00), ο δημοσιογράφος του κροατικού τηλεοπτικού σταθμού, αφού αναφέρθηκε στην επίσκεψη του πρεσβευτή της Κροατίας στους συλληφθέντες στάθηκε κυρίως σε δύο νέα στοιχεία (όπως τα χαρακτήρισε).

Το πρώτο έχει να κάνει με τον δολοφόνο του Μιχάλη Κατσουρή καθώς όπως είπε ο Μάρκο Τσέπατ: «Η αστυνομία έχει περιορίσει τον αριθμό των υπόπτων σε 13. Ανάμεσά τους είναι εννέα Κροάτες πολίτες, τρεις Έλληνες πολίτες και ένας από την Αλβανία. Είναι πιθανό να υπάρχει μόνο ένας δράστης ή περισσότεροι, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει και η πιθανότητα κανένας από τους υπόπτους να μην είναι ένοχος για τη δολοφονία».

Ο Τσέπατ αναφέρθηκε και στις φήμες που έχουν αναπαραχθεί κι από ελληνικά ΜΜΕ ότι ο δολοφόνος ήταν Έλληνας, σημειώνοντας όμως πως κι αυτή η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί από τις αρχές.

Στη συνέχεια της ανταπόκρισης ο Τσέπατ περιγράφει διάφορα βίντεο που έχει εξασφαλίσει η Nova TV και δείχνουν την πορεία των χούλιγκαν, ενώ σε κάποιο σημείο εμφανίζονται και Έλληνες αστυνομικοί οι οποίοι φαίνεται να τους ακολουθούν από απόσταση.

Κλείσιμο
Στο τέλος ο Τσέπατ τονίζει ότι σύμφωνα με πηγές, τις οποίες ο ίδιος χαρακτηρίζει ανεπίσημες, έχει την πληροφορία πως η ΠΑΕ ΑΕΚ αρνείται να παραδώσει στις αρχές το υλικό που υπάρχει από τις κάμερες ασφαλείας του γηπέδου, αφήνοντας να εννοηθεί πως οι συγκεκριμένες εικόνες μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα για το τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο βράδυ της Δευτέρας 7 Αυγούστου.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ.


Ειδήσεις σήμερα:

«Κι εγώ σ' αγαπώ»: Διαρρήκτης στο Σαν Ντιέγκο έκανε... διάλειμμα για παίξει με τον σκύλο του σπιτιού που «ξάφριζε»

Αποζημίωση εκατομμυρίων για Αμερικανό κρατούμενο που ξερίζωσε τα μάτια του σε σχιζοφρενικό επεισόδιο στη φυλακή


Δραματικές στιγμές στη Νορβηγία από τις πλημμύρες - Τα νερά παρασύρουν τα πάντα στο πέρασμά τους (Βίντεο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης