Προκριματικά: Βήμα πρόκρισης για Ρέιντζερς και Μακάμπι Χάιφα, «καθάρισε» με πεντάρα η Γάνδη - Δείτε τα γκολ

Προκριματικά: Βήμα πρόκρισης για Ρέιντζερς και Μακάμπι Χάιφα, «καθάρισε» με πεντάρα η Γάνδη - Δείτε τα γκολ

Οι Σκωτσέζοι επικράτησαν 2-1 της Σερβέτ, «διπλό» με το ίδιο σκορ για την Μακάμπι Χάιφα κόντρα στη Σλόβαν του Σαββίδη - Στο 1-1 έμειναν ΑΕΚ Λάρνακας και Μακάμπι Τελ Αβιβ, καθάρισε την πρόκριση η Γάνδη, 5-0 τη Πογκόν

Collage_Maker-10-Aug-2023-02-12-AM-5902
Πρόσω ολοταχώς για τα τα play-offs του Champions League έβαλε η Ρέιντζερς! Χάρη σε μια μεστή εμφάνιση οι Σκωτσέζοι επικράτησαν 2-1 της μαχητικής Σερβέτ που από το 60΄πάλευε με δέκα παίκτες, ψάχνοντας την ισοφάριση.

Το προβάδισμα των γηπεδούχων με τα γκολ των Ταβερνιέ (6΄) και Ντέσερς (15΄) είχε χτίσει από νωρίς τα θεμέλια νίκης, προτού ο Μπεντία μειώσει σε 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.






Η αποβολή του Ντουλίν ωστόσο στο 60΄δυσκόλεψε την αποστολή των Ελβετών για την ισοφάριση, με το 2-1 να παραμένει μέχρι τέλους και να χρίζει τους Σκωτσέζους φαβορί ενόψει της ρεβάνς.

Κλείσιμο
Νίκη με το ίδιο σκορ πανηγύρισε και η Μακάμπι Χάιφα, η οποία άλωσε την έδρα της Σλόβαν Μπρατισλάβας με 2-1 και απέκτησε τον πρώτο λόγο ενόψει της ρεβάνς στο Ισραήλ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Πιερό στο 5΄, προτού η ομάδα του Κυριάκου Σαββίδη (ξεκίνησε βασικός) ισοφαρίσει επτά λεπτά αργότερα με αυτογκόλ του Σεκ.



Η απάντηση ωστόσο των Ισραηλινών ήταν άμεση, με τον Σαμπά να τους χαρίζει ξανά το προβάδισμα και στο 15΄και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.



Ανοιχτους λογαριασμούς άφησαν ΑΕΚ Λάρνακας και Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ανοικτούς λογαριασμούς άφησαν ΑΕΚ Λάρνακας και Μακάμπι Τελ Αβίβ στο πρώτο τους ραντεβού για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League. Παρά το πλεονέκτημα της έδρας, οι Κύπριοι κόλλησαν στο 1-1 με χαμένο πέναλτι προς το φινάλε του αγώνα και πλέον το ζευγάρι θα κριθεί στη ρεβάνς του Ισραήλ σε μια εβδομάδα από τώρα.

Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα ευτύχησαν να προηγηθούν και να ρίξουν στα σχοινιά την ΑΕΚ Λάρνακας, όταν στο 64΄ο Κοέν κατάφερε να βρει δίχτυα.



Στο 80΄ωστόσο οι Κύπριοι ισοφάρισαν με τον Φάραι, ενώ έξι λεπτά αργότερα βρέθηκαν μια ανάσα από την ανατροπή αλλά ο Τρικόφσκι δεν κατάφερε να σκοράρει από την άσπρη βούλα. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ να στέκεται όρθια στην Κύπρο και να αποκτά ένα ισχνό πλεονέκτημα στη θεωρία ενόψει της ρεβάνς στο Ισραήλ.



Καθάρισε την πρόκριση η Γάνδη, 5-0 τη Πογκόν

Κανένα περιθώριο για... όνειρα δεν άφησε η Γάνδη στην Πογκόν, με τους Βέλγους να διαλύουν την ομάδα των Κουλούρη - Κούτρη (αμφότεροι βασικοί) με 5-0 και να κάνουν άλμα πρόκρισης για την επόμενη φάση του Conference League.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των γηπεδούχων ο μεταγραφικός στόχος της Τότεναμ, Ορμπάν, που πέτυχε χατ τρικ, ενώ εντυπωσιακός ήταν και ο άλλοτε επιθετικός των Ολυμπιακού και Εργοτέλη, Κάιπερς, που πέτυχε δυο γκολ για συνδράμει στην πεντάρα των Βέλγων.











Πηγή:www.gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Οχτώ γυναίκες μίλησαν για τον οργασμό τους στον Σταύρο Θεοδωράκη

Στο «μικροσκόπιο» τα κινητά των χούλιγκανς που σκότωσαν τον Μιχάλη - Ψάχνουν επικοινωνίες με εγχώριους συνεργούς τους

Η «ακτινογραφία» του κυκλώματος με τις παράνομες υιοθεσίες στα Χανιά - Ο «εγκέφαλος», οι ρόλοι και η «ταρίφα» για κάθε παιδί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης