Λουτσέσκου: «Είμαστε καλά προετοιμασμένοι για το ματς με τη Χάιντουκ»

Λουτσέσκου: «Είμαστε καλά προετοιμασμένοι για το ματς με τη Χάιντουκ»

Αφού χαρακτήρισε απαίσια τα γεγονότα που συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας στην Αθήνα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για τον αυριανό πρώτο αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Χάιντουκ για το Conference Legue αποκαλύπτοντας ότι θα έχει στην αποστολή και τον Οζντόεφ

Loucesku_R
Ο προπονητής του Δικεφάλου, Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε κανονικά το παρών στην συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό πρώτο αγώνα με την Χάιντουκ Σπλιτ στην Κροατία για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε για τα γεγονότα της Νέας Φιλαδέλφειας χαρακτηρίζοντάς τα απαίσια και τονίζοντας πως όσοι άνθρωποι ασχολούνται μ' αυτά είναι «ηλίθιοι» και θα έπρεπε να είναι στην φυλακή.

Απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση για τα δημοσιεύματα που αφορούσαν την μεταγαφή του Αουγκούστο στην Ναντ ενώ ανέφερε πως ο Οζντόεφ είναι σε εξαιρετική κατάσταση και θα βρίσκεται στο αεροπλάνο για την Κροατία σε αντίθεση με τον Σάστρε που τελικά δεν θα μπει στην λίστα, αφού δεν είναι 100% έτοιμος.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Λουτσέσκου στην συνέντευξη Τύπου:

Κλείσιμο
Pregame: Press Conference: Hajduk Split Vs PAOK FC  – Live PAOK TV


Για τα γεγονότα στην Αθήνα: «Αυτά που συνέβησαν στην Αθήνα είναι απαίσια. Χωρίς καμιά αμφιβολία. Γενικότερα νομίζω πως αυτοί οι ηλίθιοι άνθρωποι που ασχολούνται με όλα αυτά πρέπει να είναι στη φυλακή. Η ζωή είναι τελείως διαφορετική και σε αυτήν δε χωρά το να σκοτώνεις κόσμο. Την ομάδα μας δεν την επηρεάζει όσο αφορά το αγωνιστικό σκέλος».

Για την πρόκριση στην Ιερουσαλήμ και πως επηρέασε την ομάδα: «Η πρόκριση στην Ιερουσαλήμ είναι κάτι διαφορετικό. Αύριο είναι ένα άλλο παιχνίδι. Την Μπεϊτάρ την αφήνουμε πίσω μας. Ωστόσο είναι κάτι θετικό και θέλουμε να μας ωφελήσει. Έχοντας κερδίσει και χρόνο όλοι μαζί με την ομάδα. Στην κατάσταση που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή, πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι και για την ώρα κοιτάμε το αυριανό».

Για τον Οζντόεφ: «Ο Οζντόεφ είναι αλήθεια ότι έχει κάνει δυο προπονήσεις μαζί μας. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση γιατί έκανε προετοιμασία με την προηγούμενη του ομάδα. Θα βρίσκεται μαζί μας στο αεροπλάνο για το Σπλιτ. Το ίδιο και ο Στέφαν Σβαμπ, ο οποίος είναι καλά».

Για την έδρα της Χάιντουκ: «Ελπίζω να μην μας επηρεάσει. Όταν λέω ότι ελπίζω είναι επειδή έτσι νιώθω. Είμαστε συνηθισμένοι από τέτοια γήπεδα και τέτοιες έδρες. Και στην Ελλάδα στα ντέρμπι αντιμετωπίζουμε τέτοιες ατμόσφαιρες. Είμαστε προετοιμασμένοι καλά. Η ομάδα δείχνει να είναι καλά, να έχει ενέργεια, θέλουμε να πάμε και να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να τα πάμε καλά.

Οι ομάδες είναι τελείως διαφορετικές. Η Μπεϊτάρ είχε περισσότερο αμυντική προσέγγιση και ήθελε να μας μπλοκάρει. Η Χάιντουκ είναι πιο επιθετική ομάδα, έχει ένα ωραίο στυλ παιχνιδιού. Αλλά όπως σας έχω πει εμείς κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι και αυτή τη στιγμή κοιτάμε το ματς της Πέμπτης. Στα καλοκαιρινά προκριματικά είναι λογικό να αντιμετωπίζει διαφορετικές ομάδες ως προς το παιχνίδι τους και πρέπει να είσαι καλά προετοιμασμένος».

Για Σάστρε και Σαμάτα: «Για τον Σάστρε δεν θα υπάρξει αλλαγή στην ευρωπαϊκή λίστα. Επέστρεψε στις προπονήσεις μόλις πριν από τρεις ημέρες και ακόμη δεν είναι έτοιμος. Ο Σαμάτα είναι μαζί μας 3 εβδομάδες, δεν έχει κάνει προετοιμασία νωρίτερα. Βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, έχω κάνει κάποιες κουβέντες μαζί του αλλά, έχουμε πάρει κάποιες αποφάσεις, αυτές θα μείνουν μεταξύ μας.»

Για τον Αουγκούστο και την πιθανή μεταγραφή του: «Δεν ξέρω τι να σας απαντήσω. Για αύριο δεν είναι διαθέσιμος. Αυτή τη στιγμή δεν μας απασχολεί και πολύ. Τώρα κοιτάμε το αύριο και το παιχνίδι με την Χάιντουκ. Μετά θα έχουμε μια εβδομάδα για να δούμε τις όποιες εξελίξεις».


Ειδήσεις σήμερα:

Οχτώ γυναίκες μίλησαν για τον οργασμό τους στον Σταύρο Θεοδωράκη

Στο «μικροσκόπιο» τα κινητά των χούλιγκανς που σκότωσαν τον Μιχάλη - Ψάχνουν επικοινωνίες με εγχώριους συνεργούς τους

Η «ακτινογραφία» του κυκλώματος με τις παράνομες υιοθεσίες στα Χανιά - Ο «εγκέφαλος», οι ρόλοι και η «ταρίφα» για κάθε παιδί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης