Ολυμπιακός: Με Τσουκαρίτσκι στο Europa League, με Άδανα ή Όσιεκ στο Conference

Ολυμπιακός: Με Τσουκαρίτσκι στο Europa League, με Άδανα ή Όσιεκ στο Conference

Απέναντι στον ηττημένο του ζευγαριού Κοπεγχάγη - Σπάρτα Πράγας θα παίξει η ΑΕΚ στο Europa League αν αποκλειστεί από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Διπλή κλήρωση για τον Ολυμπιακό που αναλόγως του αποτελέσματος με την Γκενκ θα συνεχίσει στο Europa League ή στο Conference League

5939284
Η Τσουκαρίτσκι από τη Σερβία θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα play offs του Europa League από τη στιγμή βέβαια που οι Ερυθρόλευκοι αποκλείσουν τη Γκενκ στα ματς στις 10 και 17 Αυγούστου που έρχονται.

Η κλήρωση αφορούσε στα play - offs του Europa και τα ματς είναι προγραμματισμένα για 24 και 31 Αυγούστου. Οι ώρες θα ανακοινωθούν έως και στις 11 Αυγούστου. Εκ πρώτης η κλήρωση για τον Ολυμπιακό δείχνει καλή και πάντα με δεδομένο το τι υποψηφίους αντιπάλους είχε.

Η Τσουκαρίτσκι στην τροπαιοθήκη της έχει ένα Κύπελλο Σερβίας. Φέτος έχει ξεκινήσει το Πρωτάθλημα της χώρας ευρισκόμενη στη 2η θέση. Πέρυσι ήταν 3η στη χώρα της. Αρχηγός είναι ο έμπειρος αμυντικός χαφ Ντόσιτς και προπονητής της ο 47χρονος Βόσνιος Κερκέζ.

Τώρα σε σχέση με την κλήρωση του Conference ο Ολυμπιακός εάν δεν υπερκεράσει το εμπόδιο της Γκενκ θα κληθεί να αντιμετωπίσει στο Conference είτε την Άδανα Ντερμισπόρ από την Τουρκία είτε την κροατική Όσιγιεκ. Η Άδανα Ντέμιρσπορ είναι γνωστή στο ερυθρόλευκο κοινό λόγω Ονιεκούρου και της μεταγραφής του εκεί. Αρχηγός της είναι ο Γαλλοαλγερινός χαφ Σταμπουλί και προπονητής της ο άλλοτε σπουδαίος Ολλανδός παίκτης, Πάτρικ Κλάιφερτ. Πέρυσι ήταν η 4η κορυφαία ομάδα στη Λίγκα της Τουρκίας.

Κλείσιμο
Η Όσιγιεκ από την άλλη έχει ένα Κύπελλο Κροατίας στη συλλογή της. Ο 47χρονος Τόμας είναι ο προπονητής της και αρχηγός της ο χαφ Ζάπερ. Φέτος ξεκίνησε το Πρωτάθλημα ευρισκόμενη στη 2η θέση. Πέρυσι είχε βγει 3η στη Λίγκα. Στο ρόστερ της βρίσκουμε και τον άλλοτε ερυθρόλευκο στόπερ, Στέφανο Ευαγγέλου.

Με Κοπεγχάγη ή Σπάρτα Πράγας στο Europa League η ΑΕΚ

Στην κλήρωση του Europa League η ΑΕΚ βγήκε σε δύσκολο μονοπάτι. Αν η Ένωση δεν καταφέρει να περάσει τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στον Γ' προκριματικό γύρο του Champions League, τότε στα play-offs θα τεθεί αντιμέτωπη με την ομάδα που θα αποκλειστεί από ζευγάρι Κοπεγχάγη - Σπάρτα Πράγας.

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην «OPAP Arena» στις 24 Αυγούστου και η ρεβάνς εκτός έδρας, μια εβδομάδα αργότερα.

Δείτε την κλήρωση:

Κληρώσεις Play-offs UEFA Champions League, Europa League & Europa Conference League | COSMOTE TV



Ειδήσεις σήμερα: 

Κύπρος: «Ακούστηκαν φωνές και μετά η πτώση» - Τι λένε οι γείτονες του 40χρονου Έλληνα στην Λευκωσία

Λάρισα: Μετανιωμένος δήλωσε στον ανακριτή ο 53χρονος για τον άγριο ξυλοδαρμό της αστυνομικού

Παγίδα στο «μαύρο χρήμα» στήνει η Εφορία με το ψηφιακό πελατολόγιο - Ποιους αφορά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης