ΑΕΚ: Αποθέωση Πόνσε στο αεροδρόμιο

ΑΕΚ: Αποθέωση Πόνσε στο αεροδρόμιο

Ο Εσέκιελ Πόνσε έφτασε το βράδυ της Κυριακής (06/08) στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για λογαριασμό της ΑΕΚ και οι φίλοι της Ένωσης τον υποδέχθηκαν και τον αποθέωσαν

Ponse
Η επιστροφή του Εσέκιελ Πόνσε στην ΑΕΚ είναι πλέον γεγονός καθώς από το Σάββατο (05/08) η Ένωση έχει επισημοποιήσει την απόκτησή του από την Έλτσε με κανονική μεταγραφή και συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας ως το καλοκαίρι του 2027.

Η ΑΕΚ από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, όταν και επιβεβαίωσε την προφορική συμφωνία με τον ισπανικό σύλλογο, βρισκόταν στις τελικές επαφές για τη διευθέτηση όλων των λεπτομερειών που απαιτούνταν για να κλείσει το deal, κάτι που συνέβη χθες βράδυ, οριστικοποιώντας και το ταξίδι του Πόνσε στην Αθήνα.



Κλείσιμο
Ο 26χρονος Αργεντινός φορ έφτασε το βράδυ της Κυριακής (06/08) στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με πτήση από τη Γενεύη (με μία ώρα καθυστέρηση έγινε η άφιξή του στην Αθήνα) για λογαριασμό της Ένωσης ξεκινώντας τη δεύτερη θητεία του με την κιτρινόμαυρη φανέλα μετά από εκείνη της σεζόν 2018-2019 με 43 εμφανίσεις και 21 γκολ.


Στο αεροδρόμιο βρέθηκαν και περίπου 100 οπαδοί της ομάδας προκειμένου να τον υποδεχθούν και αποθεώθηκε μόλις εμφανίστηκε από την έξοδο.

Με την άφιξή του πλέον στην Αθήνα ο Πόνσε ενσωματώνεται στην ΑΕΚ και ο Ματίας Αλμέιδα θα είναι εκείνος που θα αποφασίσει μέσα από τις προπονήσεις πότε θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Πάντως ο Αργεντινός επιθετικός εντάσσεται στην Ένωση έχοντας ακολουθήσει κανονικά την καλοκαιρινή προετοιμασία της Έλτσε αγωνιζόμενος στα φιλικά της ισπανικής ομάδας.

Στις πρώτες του δηλώσεις έδειξε πόσο χαρούμενος είναι που επέστρεψε αλλά και για τη συζήτηση με τον Αλμέιδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαι χαρούμενος, αισθάνομαι υπέροχα, ανυπομονούσα να έρθω δεν περνούσαν οι μέρες, αυτό που επιθυμώ είναι να δώσω το 100%.

Να κάνουμε μία ακόμη καλύτερη χρονιά σε σχέση με αυτή που ήμουν. Έχω μιλήσει με τον κ. Αλμέιδα, νιώθω έτοιμος να βοηθήσω όταν μου ζητηθεί. Να ακολουθήσουν οι ιατρικές εξετάσεις και η υπογραφή του συμβολαίου, αλλά είμαι έτοιμος όταν μου δοθεί το οκ.

Αυτό που μπορώ να πω στον κόσμο είναι πως αυτή η αγάπη και ο σεβασμός που νιώθω για την ομάδα θα προσπαθήσω να τη δείξω στο γήπεδο, ελπίζω να έχω την τύχη να σκοράρω. Από την πρώτη στιγμή νιώθω την αγάπη του κόσμου, δέχθηκα άπειρα μηνύματα, νιώθω τεράστια ευθύνη απέναντι στον κόσμο».


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Το Κίεβο θα κλιμακώσει τις επιθέσεις με drones στη Ρωσία


Πέθανε 67χρονος που υπέστη εγκαύματα στη φωτιά της Τιθορέας


Νεκρή βρέθηκε Μεξικανή φοιτήτρια που είχε εξαφανιστεί στο Βερολίνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης