Τα ξημερώματα της Δευτέρας (31/07) έφτασε στην Ελλάδα η αποστολή της Εθνικής πόλο ανδρών, με εκατοντάδες κόσμο να τους περιμένει στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να τους συγχαρεί για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου της Φουκουόκα.
Την ελληνική αποστολή υποδέχθηκαν ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, με αρμοδιότητα τα ζητήματα Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης και ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς.
Οι διεθνείς, αλλά και ο προπονητής της ασημένιας παγκόσμιας πρωταθλήτριας, Θοδωρής Βλάχος, γνώρισαν την αποθέωση από τον κόσμο.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.