Μάζης για τον τελικό της εθνικής ομάδας πόλο: «Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να πάρουμε το χρυσό στο Παγκόσμιο»

Μάζης για τον τελικό της εθνικής ομάδας πόλο: «Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να πάρουμε το χρυσό στο Παγκόσμιο»

Ο παλαίμαχος διεθνής πολίστας και προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε στο protothema.gr για τον τελικό του Σαββάτου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα

27461080
Το μεγάλο ραντεβού πλησιάζει. Το Σάββατο (12:00, ΕΡΤ-3) στη Φουκουόκα της Ιαπωνίας η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρία στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος πόλο ανδρών.

Η Ελλάδα έχει εξασφαλίσει ήδη το ασημένιο μετάλλιο και τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου θέλουν το πολυπόθητο χρυσό.

Για τον μεγάλο τελικό μίλησε στο protothema.gr ο Δημήτρης Μάζης. Ο πρώην διεθνής αμυντικός ο οποίος το 2004 ήταν 4ος στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και το 2005 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μόντρεαλ πιστεύει ότι έφτασε η ώρα για το χρυσό.

3327469
Ο Δημήτρης Μάζης
Κλείσιμο


«Νομίζω έχει φτάσει το πλήρωμα του χρόνου για να πάρουμε το χρυσό» είπε αρχικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού και συνέχισε: «Το βλέπεις στο πως παίζουν τα παιδιά. Είναι τόσο συγκεντρωμένοι και σίγουροι στο παιχνίδι τους.

27461079
Η Εθνική Ελλάδας έχει ραντεβού με την ιστορία
27461080_2
Στόχος το χρυσό για τα παιδιά του Βλάχου


Δεν τους φτάνει που έφτασαν στο τελικό και εξασφάλισαν το ασημένιο μετάλλιο. Παλαιότερα εμείς πανηγυρίζαμε σαν τρελοί που μπαίναμε στην τετράδα και πόσο μάλλον όταν πήραμε το χάλκινο στο Παγκόσμιο. Βλέπεις ότι υπάρχει χαρά στην ομάδα για το μετάλλιο αλλά όλα τα παιδιά θέλουν να ανέβουν στην κορυφή. Έχει αλλάξει επίπεδο η ομάδα και σε αυτό έχει βοηθήσει η συνεχής παρουσία της σε αγώνες μεταλλίων».

Τώρα όσο αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του τελικού ο Δημήτρης Μάζης σημείωσε: «Οι Ούγγροι έχουν πολύ καλή περιφέρεια. Έχουν ίσως τους δύο καλύτερους αριστερόχειρες στον κόσμο, τον Βάμος και τον Ζάλανκι, αλλά και εμείς είμαστε καλή από τα δεξιά παρά την απουσία του Άγγελου. Η Ελλάδα υπερτερεί στους φουνταριστούς αλλά και στους αμυντικούς. Καλούς τερματοφύλακες έχουν και οι δύο. Θα γίνει μάχη».

Ειδήσεις σήμερα:

Γιώργος Πατούλης για το ζεϊμπέκικο: Ζητώ συγγνώμη, ήταν μία κακιά στιγμή

Νέα Αγχίαλος: «Ξηλώνουν» τον διοικητή της 111 Πτέρυγα Μάχης μετά τις εκρήξεις - Ποια πυρομαχικά εξερράγησαν

Ιζαμπέλ Γκουλάρτ: Πιο σέξι από ποτέ, «επιτίθεται» ερωτικά στον Κέβιν Τραπ στη Μύκονο - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης