Το κλάμα της Πλευρίτου για την αποτυχία στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο: «Θα μαζέψουμε τα κομμάτια μας» - Δείτε βίντεο

Το κλάμα της Πλευρίτου για την αποτυχία στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο: «Θα μαζέψουμε τα κομμάτια μας» - Δείτε βίντεο

H αρχηγός της Εθνικής ομάδας Ελευθερία Πλευρίτου δεν έμεινε ικανοποιημένη από την τελική κατάταξη της Ελλάδας στη Φουκουόκα

ele_ple
Η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών της Ελλάδας ταξίδεψε στη Φουκουόκα της Ιαπωνίας με στόχο το μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Το ασημένιο μετάλλιο του 2022 στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα άνοιξε την όρεξη στα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου αλλά έμειναν με την 8η θέση στη Φουκουόκα. Στο τελευταίο τους παιχνίδι έχασαν με 14-12 από τον Καναδά και η Ελευθερία Πλευρίτου ξέσπασε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cudmyl51bi81)


Η αρχηγός της ομάδας δήλωσε με δάκρυα στα μάτια στην ΕΡΤ

«Η όγδοη θέση δεν μας ικανοποιεί καθόλου. Είμαστε πολύ στενοχωρημένες και απογοητευμένες από τα τελευταία παιχνίδια και ειδικά για το σημερινό. Τα προηγούμενα κρίθηκαν στο γκολ που φαίνεται ότι οι ομάδες έχουμε στο ίδιο επίπεδο. Και οι οκτώ ομάδες εδώ είμαστε το ίδιο καλές και έχει φανεί από τα σκορ, όλα έχουν κριθεί στο γκολ, κάθε ομάδα μπορεί να νικήσει την άλλη ανά πάσα στιγμή και μέρα, οπότε εμείς αδικούμε τους εαυτούς μας. Ξέρουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και στις επόμενες δύο διοργανώσεις, τον Ιανουάριο στο Ευρωπαϊκό και το Παγκόσμιο θα έχουμε καλύτερο πρόσωπο. Θα μαζέψουμε τα κομμάτια μας γιατί η 8η θέση μας αδικεί και πιστεύω σε κάθε μια από τις συμπαίκτριές μου.

Στον αθλητισμό χρειάζονται κι αυτά. Όπως πέρυσι που από την έβδομη θέση, βγήκαμε δεύτερες στην Ευρώπη. Όλοι γνωρίζουμε ότι το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα είναι πιο δύσκολο γιατί είμαστε πέντε ομάδες, ενώ στο Παγκόσμιο είμαστε 7-8. Θα είναι δύσκολο και το Ευρωπαϊκό και το Παγκόσμιο, σίγουρα μεγάλος στόχος είναι η πρόκριση, αλλά θα παλέψουμε και για ένα μετάλλιο, γιατί η ομάδα μας αξίζει πολλά περισσότερα».

Ειδήσεις σήμερα:

Γιώργος Πατούλης για το ζεϊμπέκικο: Ζητώ συγγνώμη, ήταν μία κακιά στιγμή

Νέα Αγχίαλος: «Ξηλώνουν» τον διοικητή της 111 Πτέρυγα Μάχης μετά τις εκρήξεις - Ποια πυρομαχικά εξερράγησαν

Ιζαμπέλ Γκουλάρτ: Πιο σέξι από ποτέ, «επιτίθεται» ερωτικά στον Κέβιν Τραπ στη Μύκονο - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης