Παναθηναϊκός: Ο τραυματισμός του Σένκεφελντ φέρνει μεταγραφή στόπερ

Παναθηναϊκός: Ο τραυματισμός του Σένκεφελντ φέρνει μεταγραφή στόπερ

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει στόπερ αλλά και αριστερό μπακ αφού είναι μια ανάσα από την πρόκρισή του στους ευρωπαϊκούς ομίλους

5867066
Ο μυϊκός τραυματισμός του Μπαρτ Σένκεφελντ (θλάση στον δικέφαλο) στο 20ό λεπτό του πρώτου αγώνα με την Ντνίπρο για τον β΄ προκριματικό γύρο του Champions League, αλλά και το ισχυρότατο προβάδισμα που πήρε ο Παναθηναϊκός για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση (εκτός έδρας νίκη με 3-1), φέρνει ακόμη πιο έντονα σε πρώτο πλάνο το θέμα της απόκτησης δεύτερου στόπερ.

Ούτως ώστε, να δηλωθεί στα παιχνίδια της επόμενης φάσης, όπου, εφόσον το «τριφύλλι» επισφραγίσει την πρόκρισή του απέναντι στους Ουκρανούς, οι «πράσινοι» θα τεθούν αντιμέτωποι με τη Μαρσέιγ στις 8 ή 9 και 15 Αυγούστου στον γ΄ προκριματικό.

Ο Σένκεφελντ θεωρείται απίθανο να προλάβει όχι μόνο τη ρεβάνς με την Ντνίπρο, αλλά ακόμη και το επόμενο ζευγάρι αγώνων του Αυγούστου κι ως εκ τούτου ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί άμεσα για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού «πρώτης γραμμής», για να έχει μία επιπλέον επιλογή μαζί με τους Μάγκνουσον και Γεντβάι.

Ήδη τις τελευταίες ημέρες στο «τριφύλλι» είχαν ξεχωρίσει αρκετές περιπτώσεις «ενεργών» στόπερ και πλέον μέσα στα επόμενα 24ωρα θα «τρέξει» η όλη διαδικασία, προκειμένου να ολοκληρωθεί η επόμενη μεταγραφική κίνηση της ομάδας και να δηλωθεί κι ο δεύτερος στόπερ στα ματς της επόμενης προκριματικής σειράς. Και να έχει, βεβαίως, περισσότερες μέρες μπροστά του για να «εγκλιματιστεί» πριν από τα ματς με τους Γάλλους.

Κλείσιμο
Παράλληλα, οι «πράσινοι» προχωρούν και το θέμα του δεξιού μπακ, όπου έχουν προκριθεί ορισμένες περιπτώσεις απ' την Ολλανδία και το Βέλγιο, ενώ είναι ανοικτό έως το τέλος Αυγούστου να αποκτηθεί κι ακόμη ένας κεντρικός χαφ για το «6».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 


Ειδήσεις σήμερα:

Πτώση Canadair: «Δεν έβλεπαν τα δέντρα από τον καπνό» - Συγκλονίζει πιλότος του δεύτερου Canadair στην Κάρυστο

Φωτιές: Κρίσιμα τα πύρινα μέτωπα σε Βατί Ρόδου και Κασσιόπη Κέρκυρας - Οι πυρκαγιές σε ολόκληρη τη χώρα

Πάτρα: Σταμάτησαν οι έρευνες - Δεν βρέθηκαν εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια της γέφυρας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης