Τζούρισιτς: «Μπορώ να παίξω ακόμα καλύτερα και να βελτιωθούμε σαν ομάδα»

Τζούρισιτς: «Μπορώ να παίξω ακόμα καλύτερα και να βελτιωθούμε σαν ομάδα»

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός των «πρασίνων» σχολίασε μετά το 3-1 επί της Ντνίπρο πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να δείξει ακόμη καλύτερο πρόσωπο - Περιθώρια βελτίωσης της ομάδας βλέπει και ο Σπόραρ

Collage_Maker-26-Jul-2023-12-20-AM-6924
Τα τέρματα του Παναθηναϊκού επί της Ντνίπρο διπλασίασε ο Φίλιπ Τζούρισιτς και έτσι έβαλε τις βάσεις για το μετέπειτα 3-1 του «τριφυλλιού».

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός σκόραρε στο επίσημο ντεμπούτο του με τα «πράσινα» και μετά το ματς σχολίασε στην Cosmote TV πως «είναι μία πολύ σημαντική νίκη στο πρώτο μας ευρωπαϊκό παιχνίδι. Δεν περιμέναμε το 3-1, μπορούμε να βελτιωθούμε, πάμε στην Αθήνα με ένα θετικό αποτέλεσμα».

Μετά είπε για την κατάστασή του καθώς προς στιγμήν έδειξε να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις. «Ο προπονητής με ρώτησε αν θα μπορέσω να συνεχίσω και εγώ του είπα πως μπορώ και κατάφερα να σκοράρω. Είμαι χαρούμενος παίξαμε καλά και εγώ και η ομάδα. Μπορώ να παίξω ακόμα καλύτερα και να βελτιωθούμε σαν ομάδα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cubjwht82km9)
Κλείσιμο



Ο Άντρατζ Σπόραρ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού με 1-3 επί της Ντνίπρο τόνισε πως οι πράσινοι έχουν ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σπόραρ στην Cosmote TV μετά τη νίκη με 1-3 επί της Ντνίπρο στη Σλοβακία:

Για την πολύ σημαντική νίκη: «Σκοράραμε με την πρώτη προσπάθεια. Επικυρώσαμε στο δεύτερο μέρος τη νίκη, ήμασταν καλύτεροι και το αξίζαμε».

Για το αν ο Παναθηναϊκός με τις προσθήκες έχει γίνει πιο δημιουργικός και αν ο ίδιος έχει γίνει πιο επιδραστικός λόγω των μεταγραφών μεσοεπιθετικά: «Αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας. Χρειαζόμαστε βελτίωση. Οι νέοι παίκτες βοηθάνε, αλλά χρειαζόμαστε συντονισμό, να έχουμε περισσότερους αγώνες στα πόδια μας. Όλη η επιθετική γραμμή πρέπει να δουλέψει. Πρέπει να συνδυαστούμε καλύτερα και πιστεύω πως μπορούμε να τα πάμε καλύτερα και να γίνουμε πιο δημιουργικοί».

Για το αν έχει κριθεί η πρόκριση: «Συμφωνώ απόλυτα με τον προπονητή μας. Έχουμε βέβαια αβαντάζ δύο τερμάτων, αλλά μένουν 90 λεπτά παιχνιδιού. Πρέπει να συνεχίσουμε να κυνηγάμε τη νίκη, σε μια γεμάτη Λεωφόρο. Αν ήταν 0-3 θα ήταν καλύτερα τα πράγματα. Πρέπει να νικήσουμε και στην Αθήνα. Αν παίξουμε όπως σήμερα θα πάμε στη Μασσαλία»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης