Κιλιάν Εμπαπέ: Η Αλ Χιλάλ του δίνει 700 εκατ. ευρώ το χρόνο!

Κιλιάν Εμπαπέ: Η Αλ Χιλάλ του δίνει 700 εκατ. ευρώ το χρόνο!

Οι Σαουδάραβες είναι έτοιμοι να προσφέρουν 300 εκατ. ευρώ στην Παρί για να τον αγοράσουν - «Σφήνα» της Μπαρτσελόνα

empape
Αυτό τον παίκτη ποιος θα τον αποκτήσει; Η Παρί Σεν Ζερμέν εδώ και λίγες ημέρες έβαλε ουσιαστικά πωλητήριο στον Κιλιάν Εμπαπέ αφού ο Γάλλος δεν δέχεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του και για τη σεζόν 2024-25.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν ακολούθησε την Παρί στην Ασία. Αυτό σημαίνει πως είτε δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν είτε με αυτό τον τρόπο τον πιέζει το κλαμπ για να παραμείνει σε αυτό με τους όρους του.



Κλείσιμο
Ο Γάλλος εάν δεν ανανεώσει θα φύγει σε λίγους μήνες ως ελεύθερος για να πάει το πιθανότερο στη Ρεάλ Μαδρίτης η οποία τον πολιορκεί στενά τα τελευταία χρόνια αλλά δεν έχει καταφέρει να τον αποκτήσει.

Η είδηση ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι προς πώληση έχει "τρελάνει" τους Σαουδάραβες οι οποίοι εδώ και ημέρες ψάχνουν τρόπο για να τον φέρει στη χώρα που παίζει ποδόσφαιρο ο Ρονάλντο και ο Μπενζεμά.

Η Αλ Χιλάλ όπως έγραψε πριν από λίγες ώρες ο ειδικός στις μεταγραφές δημοσιογράφος Φαμπρίσιο Ρομάνο είναι έτοιμοι να δώσει 700 εκατ. ευρώ το χρόνο στον Εμπαπέ για να παίξει στη Σαουδική Αραβία τη σεζόν 2023-24 και εν συνεχεία να παραμείνει ελεύθερος.

Βέβαια από αυτά ο καθαρός μισθός θα είναι 200 εκατ. και τα υπόλοιπα θα δοθούν μέσω εμπορικών συμφωνιών. 

Από την άλλη δίνει 300 εκατ. ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν για να τον αγοράσει. Η μέση τιμή που μπορεί να πουληθεί ο Εμπαπέ είναι τα 200 εκατ. και τα 300 εκατ. εάν δοθούν θα είναι ρεκόρ όπως φυσικά και τα 700 εκατ. το χρόνο στον παίκτη.

Πηγές από την Ισπανία υποστηρίζουν ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει ήδη δεσμευτεί με την Ρεάλ Μαδρίτης για τα επόμενα χρόνια και το συμβόλαιο θα ενεργοποιηθεί το καλοκαίρι του 2024.

Από την άλλη η Equipe με σημερινό της δημοσίευμα ενημερώνει για κρούση της Μπαρτσελόνα στην Παρί για τον Εμπαπέ. Η ομάδα της Βαρκελώνης δεν είναι σε θέση να προσφέρει "τρελά" χρήματα αλλά είναι έτοιμη να δώσει αρκετούς παίκτες ως αντάλλαγμα.



Όλα αυτά είναι σενάρια. Το θέμα είναι τι θα πει ο παίκτης. Ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο με την Παρί και φυσικά θέλει να παίξει αυτή τη σεζόν αφού το 2024 ακολουθεί Euro και η Εθνική Γαλλίας είναι το φαβορί για την κατάκτησή του.

Ούτε την Παρί ούτε τον αθλητή συμφέρει να μείνει παροπλισμένος αυτή τη σεζόν.

Για τον παίκτη έχουν δείξει ενδιαφέρον οι Γιουνάιτεντ, Τότεναμ, Τσέλσι, Ίντερ και Μίλαν.

Ειδήσεις σήμερα:

Το μυστήριο με τα σκήπτρα του Όθωνα: Εμφανίστηκαν τρεις φορές για 6 ώρες στα 188 χρόνια της ιστορίας τους

Συγκλονιστικό βίντεο τουρίστα στη Λίνδο - Το ξενοδοχείο που έμενε πριν και μετά την πυρκαγιά στη Ρόδο

O Νίκος Παππάς στον Δανίκα: Ο ΣΥΡΙΖΑ να φύγει από τη ζεστή φωλιά της ριζοσπαστικής Αριστεράς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης