Λιονέλ Μέσι: Το άστρο του έλαμψε στη φαντασμαγορική παρουσίασή του στην Ίντερ Μαϊάμι!

Λιονέλ Μέσι: Το άστρο του έλαμψε στη φαντασμαγορική παρουσίασή του στην Ίντερ Μαϊάμι!

Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο αμερικανικό κοινό

mesi_exof
Ακόμα και με τρίωρη καθυστέρηση η Ίντερ Μαϊάμι κατάφερε να οργανώσει μια φαντασμαγορική βραδιά για τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος παρουσιάστηκε για πρώτη φορά μπροστά στο αμερικανικό κοινό.

Η καταρρακτώδης βροχή, οι θυελλώδεις άνεμοι και η τρίωρη καθυστέρηση μπορεί να μετέτρεψαν σε περιπέτεια την πολύκροτη παρουσίαση του Λιονέλ Μέσι την Ίντερ Μαϊάμι, όμως τελικά αποδείχθηκε πως ούτε η θεομηνία της Φλόριντα ήταν αρκετή για να σταματήσει το αναπόφευκτο.

Αφού οι ουρανοί καταλάγιασαν, ο κόσμος μαζέυτηκε στις εξέδρες του «DRV PNK Stadium» και περίπου 18.000 φίλοι του ποδοσφαίρου υποδέχθηκαν με θέρμη τον Αργεντινό αστέρα, λίγες μόλις ώρες μετά την ανακοίνωσή του ως νέο μέλος του MLS.

Κλείσιμο



Μαζί του και ο νέος του συμπαίκτης στην Ίντερ Μαϊάμι, Σέρχιο Μπουσκέτς, ο οποίος γνώρισε πρώτος το καλωσόρισμα από τον κόσμο της ομάδας του Ντέιβιντ Μπέκαμ, προτού παραδώσει τη σκυτάλη στον μεγάλο πρωταγωνιστή της βραδιάς.


Ο λόγος φυσικά για τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος προκάλεσε χαμό στο κατάμεστο γήπεδο κατά την εμφάνισή του. Μετά το τέλος του λόγου του, ένα κύμα από πυροτεχνήματα χρωμάτισε τον ουρανό του Μαϊάμι, τη στιγμή που οι προβολείς είχαν φροντίσει να δώσουν μια ροζ αισθητική κατά την παρουσιάση του νέου «10» της Ίντερ Μαϊάμι, αλλά και ολόκληρης της Αμερικής.

Μόνο τυχαίο δεν ήταν άλλωστε ότι αστέρες πολλών αθλημάτων της αμερικανικής ηπείρου όπως ο Στεφ Κάρι και ο Τομ Μπρέιντι έκαναν την εμφάνισή τους μέσω των μάτριξ για να στείλουν το δικό τους μήνυμα για τον 36χρονο θρύλο, τον οποίο υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό στις ΗΠΑ.



Το κλείσιμο πάντως μιας εντυπωσιακής βραδιάς ήταν λιγότερο φανταχτερό αλλά περισσότερο ουσιώδες, με τις οικογένειες των Σέρχιο Μπουσκέτς και Λιονέλ Μέσι να τους συνοδεύουν μπροστά στο κοινό που δεν σταμάτησε να χειροκροτεί μέχρι το τέλος της παρουσίασης.

πηγή: gazzetta

Ειδήσεις σήμερα:

Η δεκάχρονη «έμεινε 3 λεπτά στον πάτο της πισίνας», λέει ένοικος του συγκροτήματος στη Νέα Μάκρη


Αλκαράθ σε Τζόκοβιτς: «Κερδίζεις τίτλους από τότε που… γεννήθηκα»


Παγκόσμια κατακραυγή για τον Ιταλό δικαστή που αθώωσε 66χρονο επειδή «χούφτωσε» 17χρονη... μόνο για 10 δευτερόλεπτα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης