Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Μαγκουάιρ ξέσπασε καθώς ο Τεν Χαγκ του αφαίρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Μαγκουάιρ ξέσπασε καθώς ο Τεν Χαγκ του αφαίρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού

Η απόφαση του Ολλανδού τεχνικού δεν ικανοποίησε τον Άγγλο αμυντικό που ξέσπασε μέσω των social media

27062296
Ο Χάρι Μαγκουάιρ δεν θα είναι πλέον ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη νέα σεζόν, με τον Έρικ τεν Χαγκ να τον ενημερώνει για την απόφάση του να αλλάξει χέρια το περιβραχιόνιο της ομάδας.

Ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της ομάδας, με τη Γιουνάιτεντ να εμφανίζεται έστω και ανεπίσημα είναι ανοιχτή σε προτάσεις για την πώλησή του. Ο 30χρονος διεθνής δεν πήρε με «καλό μάτι» την απόφαση του προπονητή του όπως ήταν αναμένομενο και ξέσπασε στο Twitter. Ωστόσο ο Μαγκουάιρ δεν τοποθετήθηκε σχετικά με το μέλλον του τονίζοντας ότι θα στηρίξει τον διάδοχό του στην αρχηγεία του club και θα δίνει τον καλύτερο εαυτό του όσο θα φοράει τη φανέλα των Κόκκινων Διαβόλων.

Το μήνυμα του Μαγκουάιρ στο Twitter

«Ύστερα από συζητήσεις με τον προπονητή σήμερα, με ενημέρωσε ότι αλλάζει αρχηγό. Μου παρουσίασε τους λόγους και ενώ είμαι προσωπικά εξαιρετικά απογοητευμένος, θα συνεχίσω να δίνω τα πάντα κάθε φορά που φοράω τη φανέλα.

Οπότε, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη σπουδαία υποστήριξή τους, όσο φορούσα το περιβραχιόνιο.

Κλείσιμο
Από τη μέρα που ανέλαβα τον ρόλο, πριν από 3,5 χρόνια, ήταν μεγάλο προνόμιο να ηγούμαι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μία από τις πιο περήφανες στιγμές της καριέρας μου μέχρι στιγμής. Είναι μία από τις μεγαλύτερες τιμές στο διασυλλογικό ποδόσφαιρο. Έκανα ό,τι ήταν δυνατό για να βοηθήσω τη Γιουνάιτεντ να είναι επιτυχημένη -εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου.

Θα είμαι πάντα ευγνώμων στον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ που μου έδωσε πρώτος την ευθύνη κι εύχομαι όποιος την αναλάβει από εδώ και πέρα να έχει κάθε επιτυχία και θα έχει την πλήρη υποστήριξή μου. Χάρι».


Πηγή: gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Σε αργία ο 49χρονος ιερέας στη Ρόδο που θα κάτσει στο «σκαμνί» γιατί άλειψε με λάδι γυμνό 30χρονο τουρίστα

Σοκαριστικό βίντεο: 26χρονος πάτησε με το αυτοκίνητό του και σκότωσε 54χρονο στη Νέα Υόρκη για ένα... τρακάρισμα

Κλινικά νεκρός ο 54χρονος σεκιούριτι που του επιτέθηκαν για να ληστέψουν εργοτάξιο στον Ασπρόπυργο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης