Ολυμπιακός: Καταληκτική ημερομηνία η σημερινή για τις ανανεώσεις Κάνααν και Πίτερς

Ολυμπιακός: Καταληκτική ημερομηνία η σημερινή για τις ανανεώσεις Κάνααν και Πίτερς

Το αν θα συνεχίσουν ή όχι στον Ολυμπιακό θα μάθουν και επίσημα στο φινάλε της σημερινής ημέρας οι Αϊζάια Κάνααν και Άλεκ Πίτερς

kanaa_pieters
Οι ζυμώσεις των μεταγραφών του καλοκαιριού έχουν απασχολήσει αρκετά τον Ολυμπιακό. Το σίριαλ με τον Σάσα Βεζένκοβ έληξε, αφού εκείνος κατέληξε στο Σακραμέντο, ενώ αυτό με τον Κώστα Σλούκα θα έχει νέο επεισόδιο, μιας και οι δύο πλευρές δεν ήρθαν προς το παρόν σε συμφωνία.

Αυτοί οι δύο, βέβαια, επηρεάζουν και τις υπόλοιπες κινήσεις για το ρόστερ. Δύο παίκτες που είναι άμεσα αυτοί που επηρεάζονται, ήταν και πέρσι παίκτες του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τους Αϊζάια Κάνααν και Άλεκ Πίτερς.

Αμφότεροι με συμβόλαια που έχουν τον αστερίσκο του opt out ενός δικαιώματος που διατηρούσε ο Ολυμπιακός και μπορεί να κάνει χρήση έως την Τετάρτη (05/07). Οι δύο Αμερικανοί πρέπει να μάθουν μέχρι τα μεσάνυχτα τι θα συμβεί οριστικά με την περίπτωσή τους.

Η καταληκτική ημερομηνία για το αν θα προχωρήσουν μαζί με τους «ερυθρολεύκους» και την ερχόμενη σεζόν ολοκληρώνεται σήμερα. Για τον Πίτερς άλλωστε διαβάσατε στο Gazzetta, πως αμέσως μετά την αποχώρηση του Βεζένκοβ, η περίπτωσή του θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη για παραμονή. Ο λόγος φυσικά έχει να κάνει με την ένδεια της αγοράς. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του δεν έχουν κανέναν σκοπό να αναζητήσουν δύο φόργουορντ το ίδιο καλοκαίρι και είναι ικανοποιημένοι με τα όσα έκανε την περασμένη σεζόν ο Πίτερς ως back-up. Σε έναν σημαντικό βαθμό αυτό ισχύει και για τον Κάνααν.

Κλείσιμο
Αν κάποιος εκ των δύο ενημερωθεί πως δε θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό την επόμενη σεζόν, τότε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ θα πληρώσει ένα πέναλτι αποδέσμευσης, για να βγουν στην αγορά των ελευθέρων.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης