Wimbledon, Σάκκαρη - Κόστγιουκ 1-2: Κέρδισε 6-0 το 1ο σετ αλλά αποκλείστηκε από τον 1ο γύρο η Μαρία

Wimbledon, Σάκκαρη - Κόστγιουκ 1-2: Κέρδισε 6-0 το 1ο σετ αλλά αποκλείστηκε από τον 1ο γύρο η Μαρία

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 0-6,7-5,6-2 από την Μάρτα Κόστγιουκ και δεν συνεχίζει στο Wimbledon

sakka
Εκτός Wimbledon από τον 1ο γύρο έμεινε η Μαρία Σάκκαρη. 

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια αποκλείστηκε με 0-6,7-5,6-2  από την Ουκρανή Μάρτα Κόστγιουκ (Νο28) και αποχαιρέτησε νωρίς το Λονδίνο. Αν και πήρε το 1ο σετ με 6-0, οι διακοπές λόγω βροχής και τα πολλά αβίαστα λάθη της την έστειλαν εκτός τουρνουά. 



Κλείσιμο
H Σάκκαρη αν και ήταν άψογη στο 1ο σετ επηρεάστηκε από την μεγάλη διακοπή στο 2ο σετ και όταν επέστρεψαν οι παίκτριες αύξησε σημαντικά τα αβίαστα λάθη της. Το παιχνίδι είχε διάρκεια 1.52'. 

Η Ελληνίδα 47 αβίαστα λάθη (32 η αντίπαλός της) ενώ οι winners ήταν 19-16 για την Σάκκαρη. Τα μπρέικ πόιντ ήταν 5/12 (Σάκκαρη) και 5/16 (Κόστγιουκ) με την Ελληνίδα όμως να κάνει 3 μπρέικ στο 1ο σετ. 



Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Κόστγιουκ κερδίζει την Σάκκαρη (σε 3 παιχνίδια). 

Περίπατος για την Μαρία!

Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε με μπρέικ (2-0) τον αγώνα αλλά η Μάρτα Κόστγιουκ έφτασε σε τριπλό μπρέικ πόιντ. Η Ελληνίδα έσβησε και τα τρία και προηγήθηκε 3-0 με το σερβίς της. Νέο μπρέικ και 4-0 για την Σάκκαρη και το υπερασπίστηκε για το 5-0.



Η Ελληνίδα είχε μπρέικ (σετ) πόιντ αλλά το έσβησε η Ουκρανή και ο αγώνας διακόπηκε λόγω βροχόπτωσης για μία ώρα. Με την επιστροφή η Σάκκαρη είχε νέο μπρέικ πόιντ το οποίο έσβησε και πάλι η αντίπαλός της. Με το 3ο η Σάκκαρη έκλεισε με μπρέικ το σετ στο 6-0!

Το 1ο σετ είχε διάρκεια μόλις 25'. Η Σάκκαρη είχε 3/5 μπρέικ πόιντ και η Κόστγιουκ είχε 0/3. Τα αβίαστα λάθη ήταν 18-9 για την Ουκρανή.

Επέστρεψε και ισοφάρισε

Στο 2ο σετ η Μαρία Σάκκαρη με το σερβίς της έφτασε στο 2-1 και το παιχνίδι διακόπηκε πάλι λόγω βροχής. Μετά από μισή ώρα είχαμε και πάλι παιχνίδι με την Κόστγιουκ να κάνει μπρέικ (3-2). Η Σάκκαρη πήρε αμέσως πίσω το μπρέικ για το 3-3 και έσβησε 4 μπρέικ πόιντ.

Μετά από 9'30' στο γκέιμ η Μάρτα κέρδισε και 5ο και έφτασε με μπρέικ στο 4-3. Η Σάκκαρη μείωσε σε 5-4 και είχε τριπλό μπρέικ πόιντ στο 10ο γκέιμ. Με τη 2η ευκαιρία έφτασε σε μπρέικ και ισοφάρισε σε 5-5. Η Ελληνίδα έσβησε διπλό μπρέικ πόιντ αλλά η Κόστγιουκ με την 3η έφτασε σε μπρέικ (6-5).

Η Σάκκαρη είχε 25 αβίαστα λάθη στο 2ο σετ (9 στο 1ο) ενώ τα μπρέικ πόιντ ήταν 2/4 (Σάκκαρη) και 3/10.

Με φόρα η Μάρτα

Στο 3ο σετ η Κόστγιουκ έφτασε με μπρέικ στο 2-1 και με το σερβίς της στο 3-1. Η Ουκρανή είχε τριπλό μπρέικ πόιντ και το αξιοποίησε για το 4-1.

Η Σάκκαρη έφτασε σε μπρέικ πόιντ στο 6ο γκέιμ αλλά η Κόστγιουκ το έσβησε. Νέο μπρέικ πόιντ για την Μαρία αλλά το φιλέ έσβησε την ευκαιρία της. Τελικά η Ουκρανή πήγε στο 5-1 και έκλεισε το σετ στο 6-2. 



Ειδήσεις σήμερα:

«Μας είπαν ότι δεν άντεξε η καρδούλα του μικρού» - Θρήνος για τα αδέλφια που «έφυγαν» σε 6 ώρες

Τα πρώτα 24ωρα της νέας Βουλής: H ορκωμοσία, η εκλογή προέδρου, οι κόντρες και τα... στυλιστικά

Σάλος στην Ιταλία για τον υφυπουργό Πολιτισμού: Έχω κοιμηθεί με 1.500 γυναίκες, «όργανο γνώσης» το ανδρικό μόριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης