Γουάντα Νάρα: Στροφή στην υποκριτική - Θέλει να παίξει σε τουρκική σαπουνόπερα

Γουάντα Νάρα: Στροφή στην υποκριτική - Θέλει να παίξει σε τουρκική σαπουνόπερα

Η Γουάντα Νάρα μίλησε σε περιοδικό της Αργεντινής και αποκάλυψε πως έχει πρόταση να παίξει σε ταινία

nara_basiki
Τα έχει κάνει όλα σε αυτή την ζωή η Γουάντα Νάρα. 

Έχει παντρευτεί δύο φορές, έχει πέντε παιδιά, έχει φτιάξει την δική της εταιρεία με καλλυντικά, έχει γίνει μάνατζερ ποδοσφαίρου, έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ για ερωτικά σκάνδαλα, έχει παρουσιάσει το Master Chef στην Αργεντινή και τόσα άλλα... 

nara_23
nara_2
nara_1


Κλείσιμο
Η Γουάνα Νάρα ετοιμάζεται να γίνει ηθοποιός. Πάντα της άρεσε αυτή η ιδέα και παλαιότερα είχε ενδιαφερθεί το Netflix για να κάνει ταινία τη ζωή της όπως έγινε με την σύντροφο του Κριστιάνο Ρονάλντο, την Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ. 

wanda_06
wanda_05
wanda_04
wanda_03


Μιλώντας στο περιοδικό GENTE στην Αργεντινή αποκάλυψε ότι έχει πρόταση να παίξει σε ταινία ενώ τόνισε πως την αρέσουν οι τουρκικές σαπουνόπερες. Θυμίζουμε ο Μάουρο Ικάρντι που έχει παντρευτεί την Νάρα έπαιζε την περασμένη σεζόν στη Γαλατά στην Τουρκία και κατέκτησε το πρωτάθλημα. 



Η Γουάντα Νάρα έχει πολλούς φαν στην Τουρκία και ίσως να έχει έρθει από αυτή την πλευρά η πρόταση για την ταινία. Στη συνέντευξη που έδωσε μίλησε για νέες προτάσεις και όταν της ζητήθηκε να πει περισσότερα απάντησε: 

wanda_02
wanda_01


«Δεν μπορώ να σας πω πολλά, αλλά έχω μερικά πολύ ωραία για να συνεχίσω να οδηγώ και ένα έργο για να γυρίσω μια ταινία: αυτό με ενθουσιάζει πολύ. Και να διευκρινίσω ότι δεν είναι βιογραφική ταινία ή ριάλιτι για τη ζωή μου: πρόκειται να υποδυθώ έναν φανταστικό χαρακτήρα. Ομολογώ κάτι; Λατρεύω τις τουρκικές σαπουνόπερες και θα ήθελα πολύ να πρωταγωνιστήσω σε μια από αυτές», είπε. 

wanda_9
wanda_8


Πάντως ξεκαθάρισε ότι δεν θα παίξει μαζί της ο Μάουρο Ικάρντι αφού είναι καλός ποδοσφαιριστής. Η οικογένεια πάντως δύσκολα να μείνει στην Τουρκία και τη νέα σεζόν αφού έληξε ο δανεισμός του παίκτη από την Παρί και έχει προτάσεις από Αγγλία και Σαουδική Αραβία. 



Ειδήσεις σήμερα:

H Ιωάννα Παλιοσπύρου επικοινώνησε με τον μάγειρα από το Ηράκλειο που κάηκε με λάδι - «Υποχρέωσή μου να βοηθώ»

«Έχετε γυμνές εικόνες σας στο κινητό;» - Σάλος με τις ερωτήσεις σε υποψήφιες γραμματείς του Μπιλ Γκέιτς

«Alexa, κάλεσε βοήθεια» - Πώς μία 6χρονη στη Σκωτία έσωσε τη ζωή της μητέρας της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης