Μαυροπάνος: Ζεστό ενδιαφέρον από Νότιγχαμ σύμφωνα με τη «Bild»

Μαυροπάνος: Ζεστό ενδιαφέρον από Νότιγχαμ σύμφωνα με τη «Bild»

Στο κυνήγι του Ντίνου Μαυροπάνου θέτει η «Bild» τη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη, η οποία ενδιαφέρεται έντονα για τον Έλληνα διεθνή αμυντικό αλλά δεν παίζει μόνη της, καθώς στο κόλπο βρίσκεται και η Φούλαμ

mavropanos
Το όνομα του Ντίνου Μαυροπάνου είναι από τα πλέον περιζήτητα στη Bundesliga το φετινό καλοκαίρι. Μπορεί η Στουτγκάρδη να έμεινε στην κατηγορία, με τον ίδιο να διακρίνεται στα μπαράζ κόντρα στο Αμβούργο, αλλά ο Έλληνας διεθνής στόπερ μοιάζει σχεδόν απίθανο να συνεχίσει στους Σουηβούς και ήδη έχει αρχίσει να σχηματίζεται ουρά από «μνηστήρες» για την υπογραφή του.

Το πιο ισχυρό ενδιαφέρον, όμως, τη δεδομένη στιγμή το έχει δείξει η Νότιγχαμ Φόρεστ! Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμά της η «Bild», η οποία τονίζει πως ο ιδιοκτήτης του κλαμπ, Βαγγέλης Μαρινάκης επιθυμεί την απόκτηση του άλλοτε σέντερ μπακ του ΠΑΣ Γιάννινα και της Άρσεναλ, αν και το έργο δεν θα είναι εύκολο.

Την ίδια στιγμή, η άλλη ομάδα της Premier League που εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθεί για τη μεταγραφή του είναι η Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα, ενώ στο κόλπο παραμένουν και οι Νάπολι και Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με την τελευταία πάντως να μην έχει πολλές πιθανότητες καθώς ο Μαυροπάνος φέρεται να ψάχνει μια νέα πρόκληση εκτός Bundesliga.

Σύμφωνα με το γερμανικό Μέσο, υπάρχει ρήτρα αγοράς στο συμβόλαιό του με τη Στουτγκάρδη στα 25 εκατομμύρια ευρώ, αλλά η διοίκηση του κλαμπ είναι θετική στο να τον πουλήσει και για ένα ποσό της τάξης των 15-20 εκατομμυρίων ευρώ.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης