Τζέιμς Μάντισον: Έκραζε την Τότεναμ στο twitter και τώρα σβήνει τα ποσταρίσματα του γιατί γίνεται παίκτης της

Τζέιμς Μάντισον: Έκραζε την Τότεναμ στο twitter και τώρα σβήνει τα ποσταρίσματα του γιατί γίνεται παίκτης της

Ο 26χρονος Άγγλος διεθνής θεωρείται ήδη από πολλούς παίκτης της Τότεναμ, αλλά οι οπσδοί της νέας του ομάδας δεν είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι

maddison_07022019
Θεωρητικά η επικείμενη μεταγραφή του Τζέιμς Μάντισον στην Τότεναμ είναι η μοναδική καλή είδηση των τελευταίων μηνών για τους Σπερς... Έχοντας μείνει εκτός Ευρώπης, κινδυνεύοντας να χάσουν τον καλύτερο τους παίκτη (ο Χάρι Κέιν έχει συμφωνήσει με τη Μπάγερν) η απόκτηση του 26χρονου Άγγλου διεθνή είναι μια παρηγοριά, ειδικά από τη στιγμή που τον ήθελε και η Νιούκαστλ.

Ωστόσο αντί να χαίρονται, οι οπαδοί της Τότεναμ εμφανίζονται διχασμένοι για την επικείμενη μεταγραφή κι αυτό λόγω του... παρελθόντος του Μάντισον.

Στην εποχή των social media δεν χρειάστηκε και ιδιαίτερος κόπος για να ανακαλύψουν κάποιοι, ορισμένα παλιά ποσταρίσματα του παίκτη όπου τα όσα λέει για την υποψήφια νέα του ομάδα μόνο κολακευτικά δεν είναι.

«Μισώ με πάθος τον Γκάρεθ Μπέιλ! Ηρέμησε λίγο μαϊμού. Ο Γουΐλσιρ (σ.σ παίκτης της Άρσεναλ τότε) είναι 10 φορές καλύτερος από εσένα χιμπατζή», ήταν ένα ενδηκτικό ποστάρισμα του 15χρονου τότε Μάντισον (τον Νοέμβριο του 2012).

Κλείσιμο
Madisson1


Τον Μάρτιο του 2013 ήταν εξίσου καυστικός καθώς λίγο πριν το ματς Λίβερπουλ έγραψε χαρακτηριστικά: «Ελπίζω ο Λουίς Σουάρες (τότε παίκτης των κόκκινων) να διαλύσει την Τότεναμ σήμερα. Δεν μου αρέσουν οι Σπερς. Ειδικά αυτή η μαϊμού για την οποία όλοι μιλούν».

Madisson2


Εκείνη την εποχή ο Μάντισον αγωνίζονταν στην ομάδα νέων της Κόβεντρι, αλλά αυτό δεν περιόρισε τις αντιδράσεις των οπαδών της Τότεναμ με τον 26χρονο να «κατεβάζει» από το λογαριασμό του τις συγκεκριμένες αναρτήσεις...

Ειδήσεις σήμερα:

Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο: Καλύτεροι μισθοί, καλύτερη υγεία, καλύτερο κράτος, καλύτερη ζωή σε ισχυρή Ελλάδα

Wagner: Ο Πριγκόζιν ζει «σαν νεκρός» σε «δωμάτιο ξενοδοχείου χωρίς παράθυρα» στο Μινσκ

Άρειος Πάγος: «Ο Σειραγάκης δεν απεξαρτήθηκε από την έξη της εφηβοφιλίας»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης