ΠΑΟΚ: Η Μίντιλαντ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ίνγκασον

ΠΑΟΚ: Η Μίντιλαντ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ίνγκασον

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Δανία, ο Σβέριρ Ίνγκι Ίνγκασον του ΠΑΟΚ βρίσκεται στο στόχαστρο της Μίντιλαντ, που ετοιμάζει πρόταση κοντά στα 3,5 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει

Ingason
Η ιστοσελίδα «tipsbladet» ήρθε να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ του Gazzetta σχετικά με το ενδιαφέρον της Μίντιλαντ για τον Σβέριρ Ίνγκι Ίνγκασον του ΠΑΟΚ και να το πάει κι ένα βήμα παρακάτω.

Η ομάδα από την Δανία, πούλησε τον ηγέτη της άμυνάς της, Έρικ Σβιατσένκο τον Μάρτιο στους Χιούστον Νταϊνάμο του MLS αντί 1,3 εκατ. ευρώ και τώρα επιθυμούν να βρουν έναν έμπειρο κεντρικό αμυντικό με ποιότητα προκειμένου να στηριχθούν και να αναπτυχούν δίπλα του τα νεαρά ταλέντα της ομάδας.

Ο εκλεκτός του προπονητής τους, Τόμας Τόμασμπεργκ είναι ο Σβέριρ Ίνγκι Ίνγκασον του ΠΑΟΚ. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επαφή εδώ και αρκετό καιρό και φαίνεται πως ο 29χρονος Ισλανδός είναι θετικός στην προοπτική των Δανών, αφού την θεωρεί εξαιρετική ομάδα.

Βέβαια ο Ίνγκασον δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον «δικέφαλο του βορρά» μέχρι το καλοκαίρι του 2025 κι έτσι οι Δανοί θα χρειαστεί να βγάλουν κάποια χρήματα για το ταμείο τους για να τον αγοράσουν. Προετοιμάζονται για να επενδύσουν ένα ποσό ύψους σχεδόν 3,5 εκατ. ευρώ, ωστόσο είναι πιθανό αυτό να μην είναι αρκετό για να πείσει τον ΠΑΟΚ να τον παραχωρήσει, αφού αναμένεται οι Θεσσαλονικείς να ζητήσουν παραπάνω χρήματα.

Ειδήσεις σήμερα:

Κυβέρνηση: Ορκίστηκαν οι νέοι υπουργοί και υφυπουργοί - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Δίκη Πισπιρίγκου: «Δεν έχω ξαναδεί γονιό να προβλέπει τι θα πάθει το παιδί του, δεν είχε αγωνία», κατέθεσε γιατρός

Εμφύλιος Wagner - Πούτιν: «Έκλεισε η υπόθεση» της ένοπλης εξέγερσης της Wagner, ανακοίνωσε η ρωσική FSB
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης