Κάτοικος Τούμπας παραμένει ο Ισπανός επιθετικός, ο οποίος υπέγραψε για 1+1 χρόνια με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ
Ο Μπράντον Τόμας ξεκίνησε σήμερα μαζί με τους υπόλοιπους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ την προετοιμασία για τη νέα χρονιά.
Ο Ισπανός επιθετικός, που πέρσι ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας με 12 γκολ, θα παραμείνει στα «ασπρόμαυρα» και την επόμενη σεζόν, ενώ αν πιάσει κάποια νούμερα (διψήφιο αριθμό γκολ, αριθμός συμμετοχών) θα ανανεώσει αυτόματα και για τη μεθεπόμενη χρονιά.
Πιο αναλυτικά:
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Μπράντον Τόμας για τα επόμενα 1+1 χρόνια.
Ήρθε το περασμένο καλοκαίρι κι αθόρυβα κατάφερε να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της ομάδας γαι τη σεζόν 2022-23. Αγωνίστηκε σε 37 παιχνίδια και βρήκε 12 φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, ενώ προσέφερε πολλά με την ενέργεια και το πάθος του.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κι ο Ισπανός ήρθαν σε συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας του και ο Μπράντον θα παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης».
Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας