ΑΕΚ: Ο Γαλανόπουλος ανανέωσε ως το 2025

ΑΕΚ: Ο Γαλανόπουλος ανανέωσε ως το 2025

ΑΕΚ και Κώστας Γαλανόπουλος συνεχίζουν μαζί με τον 25χρονο Έλληνα μέσο να υπογράφει νέο συμβόλαιο ως το 2025 με την Ένωση

Galanopoulos
Ένα παιδί βγαλμένο από τα σπλάχνα της ΑΕΚ συνεχίζει μαζί της. Ο λόγος για τον Κώστα Γαλανόπουλο, ο οποίος είχε ακόμα ένα χρόνο να «τρέξει» στο συμβόλαιό του και έφτασε σε συμφωνία με τους κιτρινόμαυρους ως το καλοκαίρι του 2025.

Ο 25χρονος Έλληνας χαφ, ο οποίος έχει επιστρέψει δυνατός αφήνοντας πίσω το σοβαρό πρόβλημα στον χόνδρο, έβγαλε όλη την περσινή σεζόν χωρίς ενοχλήσεις κατακτώντας το νταμπλ και συμφώνησε να επεκτείνει τη συνεργασία του με την ΑΕΚ για ακόμα ένα χρόνο.

Οι κιτρινόμαυροι «δένουν» έναν παίκτη γέννημα θρέμμα της ομάδας για τα επόμενα δύο χρόνια, με τον «Γαλανό» να τονίζει στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ έπειτα από τις υπογραφές στην OPAP Arena: «Η ΑΕΚ είναι το σπίτι μου και είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα για ακόμη μια φορά το συμβόλαιό μου μαζί της. Τώρα όλοι συγκεντρωνόμαστε στην επόμενη σεζόν, με στόχο να είναι τόσο επιτυχημένη όσο αυτή που ολοκληρώθηκε».

Ο Γαλανόπουλος προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα της ΑΕΚ το 2015 και μετράει μέχρι σήμερα 151 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα, έχοντας 10 γκολ και τρεις ασίστ.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:
Κλείσιμο
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Κώστα Γαλανόπουλο, έως το καλοκαίρι του 2025.

Ο διεθνής Έλληνας μέσος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ. Αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την πρώτη ομάδα στις 31 Μαΐου 2016, στο παιχνίδι των Play Offs με τον Πανιώνιο, ενώ λίγες μέρες νωρίτερα είχε πανηγυρίσει μαζί της την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, όντας μέλος της αποστολής στον τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό.

Τη σεζόν 2017-18 έγινε ο νεαρότερος πρωταθλητής Ελλάδας με την ΑΕΚ μεταπολεμικά, ενώ την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε (2022-23) κατέκτησε με την κιτρινόμαυρη φανέλα το νταμπλ, έπειτα από 45 χρόνια.

Μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί συνολικά σε 151 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 10 φορές και βγάζοντας τρεις ασίστ»

Ειδήσεις σήμερα:

Ορκίστηκε πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Εκλογές 2023: Στις 17:00 ανακοινώνεται η κυβέρνηση - Ποιοι αναλαμβάνουν υπουργοί και υφυπουργοί

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Θρίλερ για τρεις έδρες σε Α΄ Αθήνας, Β΄ Πειραιά και Β΄ Θεσσαλονίκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης