«The Messi Experience»: Η διαδραστική εμπειρία εμπνευσμένη από την καριέρα του Λέο Μέσι

«The Messi Experience»: Η διαδραστική εμπειρία εμπνευσμένη από την καριέρα του Λέο Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι, σε συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρίες στο συγκεκριμένο χώρο, ετοιμάζει να παρουσιάσει την ιστορία της ζωής του μ' έναν διαφορετικό τρόπο

Messi_Exp
Τις τελευταίες ημέρες στη γειτονιά της Las Heras (γνωστής και ως La Bajada) στη νοτιοδυτική πλευρά του Ροσάριο, οι ντόπιοι βλέπουν διάφοα συνεργεία να έρχονται και να φεύγουν από έναν συγκεκριμένο δρόμο.

Το δρόμο που βρίσκεται το πατρικό σπίτι του Λιονέλ Μέσι. Αυτό που μεγάλωσε ο αρχηγός της εθνικής Αργεντινής κι αυτό που ξεκίνησα όλα στα μέσα της δεκαετίας του '90 όταν η γιαγιά του Σίλια τον πήρε από το χέρι και τον έγραψε στην τοπική ομάδα ποδοσφαίρου.

Mesi_patriko3
Mesi_patriko2
Mesi_patriko1


Κλείσιμο
Οι «ξένοι» επισκέπτονται κι άλλα σημεία από τη γειτονιά (που δεν έχει και την καλύτερη φήμη) κι όπως αποδείχθηκε ο λόγος έχει να κάνει με το νέο μεγάλο πρότζεκτ που ετοιμάζει ο διάσημος συντοπίτης τους.

Mesi_patriko8
Mesi_patriko7
Mesi_patriko6
Mesi_patriko5


Όπως ανακοίνωσε ο «Πούλγκα» στις αρχές του 2024 θα κάνει ντεμπούτο το «The Messi Experience, A Dream Come True». Μια καινοτόμος, διαδραστική εμπειρία πολυμέσων που θα επιτρέπει στους επισκέπτες να κάνουν ένα μοναδικό ταξίδι στη ζωή του Αργεντινού σούπερ σταρ από τις πρώτες του μέρες στο Ροσάριο, μέχρι την Μπαρτσελόνα, την Παρί, την Ίντερ Μαϊάμι και φυσικά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Εθνική Αργεντινής.

Το πρότζεκτ θα παρουσιάζει το πως τα παιδικά όνειρα του Λίο έγιναν πραγματικότητα, με τους επισκέπτες να απολαμβάνουν ψηφιακές δραστηριότητες παίζοντας ποδόσφαιρο ενώ θα μπορούν να έχουν εικονική επαφή με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή!



«Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω σε αυτό το έργο που επιτρέπει στους φιλάθλους να έρθουν πιο κοντά στο ταξίδι μου εντός και εκτός γηπέδου. Καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, προσπαθούσα πάντα να εμπνέω και να επικοινωνώ με τους ανθρώπους μέσω του πάθους μου για το ποδόσφαιρο. Αυτή η εμπειρία θα προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να ξαναζήσουμε τις πιο αξέχαστες στιγμές και να νιώσουμε τα συναισθήματα που διαμόρφωσαν την πορεία μου», δήλωσε o Αργεντινός σταρ μέσω του προσωπικού του προφίλ στο instagram.

Όπως έγινε γνωστό το tour θα διαρκεί 75 λεπτά και ήδη έχουν αρχίσει να γίνονται προκρατήσεις εισιτηρίων με το πρότζεκτ να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, αλλά ο πρώτος σταθμός θα είναι οι ΗΠΑ και δη το Μαϊάμι για ευνόητους λόγους.

Ειδήσεις σήμερα:

Εξαφάνιση υποβρυχίου στον Τιτανικό: Θρίλερ με τα χτυπήματα που ακούστηκαν - Η τεράστια επιχείρηση για τον εντοπισμό του

Κως: «Ο φίλος της δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατο της κόρης μου» λέει η μητέρα της Αναστάζια

8 ερωτήσεις και απαντήσεις για τον στρεπτόκοκκο

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης