Βεζένκοβ για την επόμενη ημέρα: «Παίρνω συμβουλές από τον Σπανούλη, θα προσπαθήσω για την καλύτερη απόφαση»

Βεζένκοβ για την επόμενη ημέρα: «Παίρνω συμβουλές από τον Σπανούλη, θα προσπαθήσω για την καλύτερη απόφαση»

Ο Σάσα Βεζένκοβ μίλησε στο Gazzetta για την χρονιά που πέρασε αλλά και την πρόκληση του NBA

5914151_2
Στον απόηχο της γιορτινής φιέστας για το πρωτάθλημα του Ολυμπιακού, ο Σάσα Βεζένκοβ μίλησε στο Gazzetta για αυτά που έζησε στη φετινή ονειρική σεζόν του. Από τους προσωπικούς τίτλους, ένα βήμα πριν το... απόλυτο των τροπαίων που στέρησε ο Γιουλ στο Κάουνας.

Οι δηλώσεις του Βεζένκοβ
Για το τι νιώθει τώρα που τελείωσαν όλα: «Το συναίσθημα της χαράς, σίγουρα στον αθλητισμό όπως μου έχει πει και μια ψυχή οι δύσκολες στιγμές είναι πιο πολλές από τις χαρές. Όταν ξέρω ότι αυτές μπορεί να είναι λίγες θα τις χαρώ πραγματικά γιατί το αξίζουμε, κάναμε μια εκπληκτική σεζόν, παίξαμε ωραίο μπάσκετ, κερδίσαμε τίτλους και ήμασταν πολύ κοντά στο να κάνουμε το απόλυτο. Είμαι πολύ περήφανος για αυτά τα παιδιά, για αυτόν τον κόσμο και όσους βοήθησαν. Πραγματικά ένα μπράβο σε όλους».

Για το αν σκέφτηκε όσα έζησε στην αρχή της σεζόν: «Δεν μπορούσα να σκεφτώ κάτι, προερχόμουν από το EuroBasket και ήθελα απλά να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Να ξαναπάμε στο Final Four, πίστευα στην ομάδα αλλά σιγά σιγά βάζαμε στόχους μέσα στη σεζόν για να καταφέρουμε να τους υλοποιήσουμε».

Η σχέση του με τον Σπανούλη
Τις τελευταίες ώρες έγινε viral το βίντεο του Βασίλη Σπανούλη, που καλεί τον Βεζένκοβ να παραμείνει στον Ολυμπιακό. Όπως ανέφερε και ο ίδιος ο φόργουορντ των Πειραιωτών, έχει τέτοια σχέση με τον προπονητή του Περιστερίου, που είναι σίγουρος ότι αυτό συνέβη αυθόρμητα.

Για το σύνθημα, τον κόσμο και τον Σπανούλη: «Τους ευχαριστώ, πραγματικά το δέσιμο που έχω με τον Βασίλη είναι φανταστικό. Το δέσιμο που έχω με τον κόσμο επίσης. Αν κάποιος μου έλεγε όταν πρωτοήρθα στον Ολυμπιακό ότι θα γινόταν αυτό, θα του έλεγα ότι ήταν τουλάχιστον τρελός».

Αν ήταν αυθόρμητη η αντίδραση του Σπανούλη: «Νομίζω ότι σε τέτοιες στιγμές του βγήκε αυθόρμητα. Έχουμε τέτοια σχέση που πάντα παίρνω τις συμβουλές του, πάντα με βοηθάει. Από εκεί και πέρα και οι συμπαίκτες μου και αυτοί που με αγαπάνε, γνωρίζουν ότι θα προσπαθήσω για την καλύτερη απόφαση. Όλοι θέλουν να κάνω το καλύτερο για εμένα, σίγουρα έχουμε ισχυρούς δεσμούς εδώ. Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Κως: Πέταξαν την κάρτα SIM από το κινητό της Αναστάζια - Όλα δείχνουν έγκλημα πίσω από την εξαφάνισή της

Στέφανος Τσιτσιπάς: Έχει βγάλει 26 εκατ. δολάρια χωρίς να κερδίσει Grand Slam!

Trafficking στην Ομόνοια: Τα διαμερίσματα - φυλακές και η αδίστακτη Ουζμπέκα μαστροπός - Πώς δρούσε το κύκλωμα

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης