Ολυμπιακός: Η τελευταία ευκαιρία του Αγκιμπού Καμαρά

Ολυμπιακός: Η τελευταία ευκαιρία του Αγκιμπού Καμαρά

Στον Πειραιά έχει παίξει 51 αγώνες με 7 γκολ και 5 ασίστ και στον Ατρόμητο 12 ματς με 3 γκολ

5692236
Αγκιμπού Καμαρά. Ένα ακόμα ταλέντο από τη γνωστή... δεξαμενή που αντλεί καλούς παίκτες τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός. Ένα παιδί που αγωνιστικά πήγε σούπερ το πρώτο του διάστημα στο Λιμάνι αλλά μετά κάπου έχασε τον... δρόμο του. Στο αγωνιστικό σκέλος φυσικά αναφερόμαστε πάντα.

Όχι πως ήταν εύκολο. Ήταν ένας νεαρός παίκτης που για πρώτη φορά έπεσε για τα καλά στα... βαθιά και σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Ο Αγκιμπού δόθηκε δανεικός στον Ατρόμητο, έβγαλε κάποια πράγματα στο γήπεδο και τώρα έχει διπλό ταμπλό. Έχει τις υποχρεώσεις του στο Κόπα Άφρικα των μικρών με τη Γουϊνέα αλλά και τον Ολυμπιακό.

Η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Γουϊνέας ανακοίνωσε επίσημα ότι στην προεπιλογή της χώρας για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής για ποδοσφαιριστών κάτω των 23 ετών είναι μέσα τόσο ο Αλγκασίμ Μπα όσο και ο Αγκιμπού. Το Κύπελλο Εθνών Αφρικής Κ23 θα φιλοξενηθεί στο Μαρόκο από τις 24 Ιουνίου έως τις 8 Ιουλίου 2023, άρα ο Αγκιμπού θα χάσει ένα μέρος της προετοιμασίας του Ολυμπιακού.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να αξιολογηθεί ανάλογα και να κριθεί το εάν θα είναι ή όχι του χρόνου στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Σε αυτή τη φάση διαφαίνεται πως και λόγω ηλικίας αλλά και ταλέντου θα είναι από τους λίγους δανεικούς που θα μπει σε τέτοιο καθεστώς αξιολόγησης.

Κλείσιμο
Στα 22 του χρόνια ο Αγκιμπού πέρυσι είχε σεζόν με 4 γκολ σε 22 αγώνες. Στον Ολυμπιακό έχει παίξει 51 αγώνες με 7 γκολ και 5 ασίστ και στον Ατρόμητο 12 ματς με 3 γκολ. Εάν πάντως ο Αγκιμπού τα καταφέρει θα είναι κάτι σαν τελευταία του ευκαιρία για να αναδειχθεί ξανά και να επιδιώξει να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό.

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυάγιο στην Πύλο: Αποκαλυπτική κατάθεση επιζώντα - «Έδωσα 4.000 δολάρια για να πάω στην Ιταλία»

Αντριου Λιβέρης: Ποιος είναι ο Έλληνας κροίσος, σύμβουλος Αμερικανών προέδρων

Εξαφάνιση 27χρονης στην Κω: Όλο το χρονικό - Θα πάρουν DNA από τους πέντε αλλοδαπούς

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης