Πεπ Γκουαρδιόλα: «Η επιτυχία μου είναι ότι είχα Μέσι και Χάαλαντ στις ομάδες μου»

Πεπ Γκουαρδιόλα: «Η επιτυχία μου είναι ότι είχα Μέσι και Χάαλαντ στις ομάδες μου»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μίλησε για τον τελικό του Champions League με αντίπαλο την Ίντερ και τον 3ο τίτλο που διεκδικεί στην καριέρα του

pep
Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τον τελικό του Champions League.

Το Σάββατο (22:00) η Μάντσεστερ Σίτι θα παίξει με την Ίντερ στην Κωνσταντινούπολη για την κούπα με τα ... αυτιά στο Ολυμπιακό Στάδιο της Πόλης.

Η Ίντερ έχει να κερδίσει τον τίτλο από το 2010 (εποχή Μουρίνιο) και η Σίτι δεν τα έχει καταφέρει ποτέ αφού το 2021 έχασε από την Τσέλσι τον μοναδικό τελικό της στη διοργάνωση.

Οι "Πολίτες" που κυνηγούν το τρεμπλ, έχοντας κατακτήσει ήδη την Premier League και το Κύπελλο Αγγλίας, είναι από την Πέμπτη στην Τουρκία και θεωρούνται από τον ποδοσφαιρικό κόσμο ως το μεγάλο φαβορί.


Ο προπονητής τους, ο Πεπ Γκουαρδιόλα, έχει κερδίσει 2 Champions League με την Μπαρτσελόνα και θέλει να γίνει ο πρώτος που θα οδηγήσει την Σίτι στην κορυφή. Μιλώντας για την παρουσία της ομάδας του στον τελικό σημείωσε:

«Είναι πραγματικά ένα όνειρο. Στο τέλος όμως, είναι ένας αγώνας. Θα κερδίσει η ομάδα που θα είναι καλύτερη σε 95 λεπτά. Ιστορικά η Ίντερ είναι μεγαλύτερη από εμάς. Δεν είναι σημαντικό. Σημαντικό είναι αύριο στις 22:00 στην Κωνσταντινούπολη να προσπαθήσουμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση.
Κλείσιμο

Δεν είμαι εδώ για να συζητήσω τον μέσο όρο των γκολ που πετυχαίνει ο Χάαλαντ. Για να επιτύχεις πρέπει να έχεις καλούς παίκτες. Είχα τον Μέσι στο παρελθόν, τον Χάαλαντ τώρα. Αυτή είναι η επιτυχία μου. Αφήστε τους να νιώσουν ότι μόνοι τους δεν μπορούν να το κάνουν, μαζί είμαστε μια δυνατή ομάδα.

Έχουμε την ίδια ιδέα. Τα παιδιά που θα με ακολουθήσουν θα είναι εδώ, τα παιδιά που δεν θα με ακολουθήσουν δεν θα είναι εδώ. Ένας επιτυχημένος προπονητής έχει μία ισχυρή μορφή και καλούς παίκτες. Ποτέ κανένας προπονητής δεν έβαλε γκολ».

Σχολιάζοντας τον χαμένο τελικό με την Τσέλσι και τις διαφορές είπε: «Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, δύο χρόνια μετά, διαφορετικοί παίκτες. Πριν από δύο σεζόν αυτό που σχεδιάζαμε ήταν να προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι κόντρα στην Τσέλσι. Δεν λειτούργησε. Είμαστε έτοιμοι για αύριο, οι παίκτες θα τα δώσουν όλα, γνωρίζοντας και σεβόμενοι τους αντιπάλους».

Ειδήσεις σήμερα:

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Τέσσερις φορές ισόβια στον 61χρονο φονιά - Σκότωσε ένα ζευγάρι και δύο παιδιά

Γιάννης Φλωρινιώτης: Συντετριμμένη η κόρη του, Άννα, στην κηδεία του - «Είμαι περήφανη για σένα πατέρα»

Θεσσαλονίκη: «Χρωστάω τη ζωή μου στους γιατρούς» - Τα πρώτα λόγια της 39χρονης που την δάγκωσε οχιά

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης