Τζόκοβιτς για Αλκαράθ: «Μου θυμίζει τον Ναδάλ»

Τζόκοβιτς για Αλκαράθ: «Μου θυμίζει τον Ναδάλ»

Την Παρασκευή ο Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Κάρλος Αλκαράθ θα παίξουν για μια θέση στον τελικό του Roland Garros

alxa

Μετά από τον... περίπατο κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά ο Κάρλος Αλκαράθ προκρίθηκε στον ημιτελικό του Roland Garros και την Παρασκευή θα παίξει με τον Νόβακ Τζόκοβιτς για μια θέση στον τελικό.

Ο Ισπανός τενίστας που είναι στο Νο1 θα αντιμετωπίσει τον Σέρβο που είναι στο Νο3 αλλά διεκδικεί το 23ο Grand Slam της καριέρας του στο Παρίσι. Ο Νόλε μιλώντας για τον σπουδαίο αντιπαλό του σημείωσε: «Είναι εξαιρετικός, εντός και εκτός γηπέδου. Φέρνει πολλή ένταση, μου θυμίζει κάποιον αριστερόχειρα που είναι από την ίδια χώρα. Του αξίζουν όλες οι επιτυχίες του, δουλεύει πολύ σκληρά και είναι ολοκληρωμένος παίκτης από τα 20 του.

Carlos Alcaraz vs Novak Djokovic First-Ever Match! | Madrid 2022 Extended Highlights



Παίξαμε μόνο μια φορά, στη Μαδρίτη. Αν τελικά παίξουμε, θα είναι ένα παιχνίδι που όλοι θα θέλουν να δουν. Θα είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για μένα σ' αυτό το τουρνουά. Αν θέλεις να είσαι ο καλύτερος, θα πρέπει να κερδίσεις και τους καλύτερους».

Από την πλευρά του ο Κάρλος Αλκαράθ έχρισε φαβορί τον Τζόκοβιτς: «Ο Νόβακ είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία και σε καμία περίπτωση δεν θα είναι ζήτημα το αν θα μπορέσει να συμβαδίσει στον ρυθμό μου. Μάλλον το αντίθετο θα είναι: να δούμε αν μπορώ να αντέξω στο επίπεδό του. Όταν χτυπάει την μπάλα, το κάνει να φαίνεται σα να μην έχει το παραμικρό ελάττωμα.

Πρέπει να παίξεις το καλύτερό σου για όλο το παιχνίδι. Νομίζω είναι για 45η σε ημιτελικό Grand Slam και αυτό είναι σημαντικό γιατί του δίνει τεράστια εμπειρία και γι' αυτό το λόγο είναι το φαβορί. Όπου και να αγωνιστεί είναι το φαβορί, γιατί είναι ένας θρύλος. Δεν το λέω για να του πετάξω την μπάλα, το εννοώ. Έχει κερδίσει δυο φορές εδώ και θα ήταν πολλές περισσότερες αν δεν έπαιζε μαζί με τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών σ' αυτή την επιφάνεια."

Οι δύο τους έχουν παίξει μόλις μια φορά το 2022 στα χωμάτινα της Μαδρίτης με τον Ισπανό να κερδίζει με 2-1. 




Ειδήσεις σήμερα:

Crash test στα οικονομικά μέτρα ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ - Θέλουν αυξήσεις φόρων για... μείωση εσόδων

Κοινωνικός τουρισμός: Ανοίγει ξανά η πλατφόρμα για αιτήσεις - Oι δικαιούχοι για φθηνές διακοπές

Ιστορικό υποβρύχιο εντοπίστηκε στο Αιγαίο έπειτα από πολυετή έρευνα - Η συγκλονιστική ιστορία του

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης