ΠΑΟΚ: Οι Ρουμάνοι άναψαν φωτιές αποκαλύπτοντας πρόταση της Κλουζ στον Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Οι Ρουμάνοι άναψαν φωτιές αποκαλύπτοντας πρόταση της Κλουζ στον Λουτσέσκου

Αν και στον ΠΑΟΚ δηλώνουν ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα, στη Ρουμανία έχει ξεσπάσει μεγάλος θόρυβος με το ενδιαφέρον της Κλουζ για τον Ραζβάν Λουτσέσκου

Lucesku
Ο Νταν Πετρέσκου, παλιά δόξα της Ρουμανίας, θεωρείται παρελθόν από τον πάγκο της Κλουζ και σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσίευμα από το prosport.ro ο πρόεδρος της ομάδας Νέλου Βάργκα προσέγγισε τον Ραζβάν Λουτσέσκου!

«Ο Βάργκα πρότεινε στον γιο του Μιρτσέα Λουτσέσκου, να αναλάβει την ομάδα θέτοντας υψηλούς στόχους, όπως η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η πρόκριση στους ομίλους μιας από τις δύο πρώτες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, δηλαδή του Τσάμπιονς Λιγκ ή του Γιουρόπα Λιγκ», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο κείμενο με τους Ρουμάνους να συμπληρώνουν πως ο Λουτσέσκου «δεν απέκλεισε την επιστροφή στη Ρουμανία».

ProSport


Όπως επισημαίνεται ζήτησε από τον Νέλου Βάργκα ένα διάστημα για να πάρει την οριστική απόφασή του, αλλά και χρόνο για μιλήσει με τον ΠΑΟΚ.

Βέβια από την Θεσσαλονίκη υπάρχει διαφορετική εικόνα κι αυτό που λέγεται είναι ότι τα όσα υποστηρίζουν τα Ρουμανικά ΜΜΕ απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.

Κλείσιμο
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο με τον ΠΑΟΚ.

«Εκεί, θα πρέπει να απευθύνουν οι ενδιαφερόμενες ομάδες», λένε χαρακτηριστικά οι εκπρόσωποί του, οι πρώτοι που γνωρίζουν τις δικλείδες και τη ρήτρα που υπάρχουν στο συμβόλαιο του 54χρονου προπονητή με τον «Δικέφαλο», αλλά κυρίως την ιδιαίτερη σχέση που υπάρχει μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη και του Ρουμάνου τεχνικού.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

«Μέσα σε μια νύχτα άσπρισα και έπεσαν τα δόντια μου» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Γεωργίου για την ασθένεια του γιου του

Αποσωληνώθηκε αλλά παραμένει στη ΜΕΘ η 36χρονη που δέχτηκε 14 μαχαιριές από τον σύντροφό της στο Ηράκλειο

Αρνητικός στο τεστ κορωνοϊού ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Δείτε τι ανάρτησε στο instagram

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης