Σερέλης: «Δεν θα πέσουμε χωρίς "μάχη", να πιστέψει ο κόσμος στην ομάδα»

Σερέλης: «Δεν θα πέσουμε χωρίς "μάχη", να πιστέψει ο κόσμος στην ομάδα»

«Στο επόμενο παιχνίδι της Πέμπτης πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι, δυνατοί στην άμυνα και με καθαρό μυαλό στην επίθεση», δήλωσε  ο προπονητής των «Πρασίνων»

5905824
Ο Χρήστος Σερέλης στάθηκε στο πλάνο του Παναθηναϊκού και την κρίσιμη στιγμή που πέρασαν οι «πράσινοι» μπροστά στον πρώτο τελικό της Basket League, όμως τελικά ηττήθηκαν από τον Ολυμπιακό και βρίσκονται πίσω πλέον με 1-0 στη σειρά.

Τι δήλωσε ο προπονητής των «Πρασίνων»

«Δεν ξεκινήσαμε καλά. Αφήσαμε τον Ολυμπιακό να σκοράρει 26 πόντους στο δεκάλεπτο αλλά είχαμε ζητήσει να έχουμε υπομονή στο πλάνο για να έχουμε και άποψη για τη συνέχεια. Γενικά νομίζω ότι μετά το πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα ήταν πιο συγκεντρωμένη αμυντικά. Επιθετικά αργήσαμε λίγο. Στο δεύτερο ημίχρονο μειώναμε χρόνο με τον χρόνο.

Περάσαμε σε κρίσιμο σημείο μπροστά για να κάνουμε το break, δυστυχώς όμως δεν το κρατήσαμε. Είχαμε ένα πολύ καλό σουτ από τον Γκριγκόνις μετά τις βολές του Βεζένκοβ και το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ήρθαμε για να αποδείξουμε ότι η σειρά δε θα είναι τόσο εύκολη. Στο επόμενο παιχνίδι της Πέμπτης πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι, δυνατοί στην άμυνα και με καθαρό μυαλό στην επίθεση».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ct44zzx5u8eh)

Για το κρίσιμο σερί του Ολυμπιακού στο τρίτο δεκάλεπτο: «Δε θεωρώ κάτι πολύ κρίσιμο και κομβικό όταν γίνεται νωρίς, ακόμα και στο 30. Το μπάσκετ κρίνεται στις τελευταίες κατοχές. Το ίδιο κρίσιμο ήταν όταν περάσαμε μπροστά και σφυρίχτηκε ένα φάουλ στο μηδέν που δεν ξέρω κατά πόσο ήταν ή όχι. Μας ενδιαφέρει τι λάθη κάναμε στο πλάνο μας για να μην έχουμε τα κενά διαστήματα όπως σήμερα. Αυτό δεν πρέπει να συμβεί στο ΟΑΚΑ».

Για το αν η εικόνα δίνει αυτοπεποίθηση ή βάζει πίεση: «Δεν πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός δεν ήταν υποψιασμένος. Θεωρώ είναι το ίδιο δύσκολο και θα ήταν ακόμα πιο δύσκολο αν είχαμε κερδίσει. Δεν μπορούν οι ομάδες σε αυτό το επίπεδο να παίξουν και να κερδίσουν εύκολα. Οι παίκτες είναι έμπειροι, δεν πιστεύω ότι δεν είναι έμπειρος ο Ολυμπιακός. Δίνει αυτοπεποίθηση και στον κόσμο να πιστέψει την ομάδα, η χρονιά δεν είναι επιτυχημένη έτσι και αλλιώς αλλά το είπα και πριν ξεκινήσουν τα play-offs ότι δε θα πέσουμε με κάτω τα χέρια σε κανένα παιχνίδι».


Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Εκλογές 2023 - Δημοσκόπηση Marc για το ΘΕΜΑ: Παραμένει η διαφορά 20 μονάδων υπέρ Ν.Δ. - Επτακομματική Βουλή

Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος: «Καρουζέλ» φοροδιαφυγής €99 εκατ. από 80 εταιρείες

Ζέτα Μακρυπούλια: Η απάντηση της Sky Express στην ηθοποιό που έχασε την πτήση της

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης