Χαμός στο Roland Garros με τον Αυστραλό με ελληνικές ρίζες τενίστα, Θανάση Κοκκινάκη.
Ο κολλητός του Νικ Κύργιου που μαζί κατέκτησαν πέρσι το διπλό στο Australian Open έπαιζε την Παρασκευή με τον Κάρεν Κατσάνοφ για μια θέση στους "16" στο Garros.
O Κοκκινάκης πήρε δύο toilet break στον αγώνα του αλλά ήθελε και τρίτο. Υπάρχει όμως όριο και η διαιτητής δεν του επέτρεψε να πάει ξανά στην τουαλέτα.
«Δεν ήξερα αυτόν τον κανονισμό. Τώρα μου λες ότι έχω 50 δευτερόλεπτα. Μπορείς να είσαι ρεαλίστρια και να μου δώσεις κάτι αξιοπρεπές για μια φορά; Γαμώτο. Έχουμε δύο (toiler break) σ' ένα ματς. Θέλεις να κατουρήσω στο court; Αυτό είναι που θες» είπε ο Κοκκινάκης στην διαιτητή.
Τελικά δεν πήγε στην τουαλέτα και έχασε και το παιχνίδι.
Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τεράστιο θέμα είχε γίνει πριν από μερικούς μήνες με τα toilet break του Τσιτσιπά με την ATP να παίρνει μέτρα...
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;