Αποχωρεί από τη Μπαρτσελόνα ο Μπουσκέτς: Θέλω να ζήσω καινούριες εμπειρίες με την οικογένειά μου

Αποχωρεί από τη Μπαρτσελόνα ο Μπουσκέτς: Θέλω να ζήσω καινούριες εμπειρίες με την οικογένειά μου

«Πρόκειται για τον σύλλογο της καρδιάς μου, βρίσκομαι εδώ από τα 15 μου, ήταν ένα φανταστικό ταξίδι», δήλωσε μεταξύ άλλων ο 34χρονος μέσος στο επίσημο κανάλι των «μπλαουγκράνα»

Collage_Maker-01-Jun-2023-12-26-AM-1956
Την ευγνωμοσύνη του για όλα όσα έζησε στην Μπαρτσελόνα τα τελευταία 15 χρόνια, εξέφρασε ο Σέρχιο Μπουσκέτς σε δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι των «μπλαουγκράνα», εξηγώντας παράλληλα τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι από την καταλανική ομάδα.

«Ποτέ δεν ήμουν άνθρωπος που τα πήγαινε καλά με τα ΜΜΕ, η δουλειά μου ήταν άλλη. Είναι λογικό η προσοχή να στρέφεται στους παίκτες που σκοράρουν και δίνουν ασίστ. Είναι πιο ελκυστικοί για τους φιλάθλους, παρότι ο κόσμος πάντα με σεβόταν. Αποχωρώ από την Μπαρτσελόνα γεμάτος ευγνωμοσύνη και ικανοποίηση που βοήθησα. Νιώθω χαρούμενος και προνομιούχος» τόνισε αρχικά ο Μπουσκέτς και πρόσθεσε για το τελευταίο παιχνίδι του στο «Καμπ Νου»:

«Ήταν υπέροχο, αλλά ήμουν ήρεμος. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, όταν με χειροκρότησε όλο το γήπεδο ένιωσα υπέροχα. Πολλές στιγμές πέρασαν μπροστά από τα μάτια μου, οι τίτλοι, η καθημερινότητα, οι πιο δύσκολες στιγμές. Ήταν ένα φανταστικό ταξίδι.



Γιατί αποφάσισα να αποχωρίσω τώρα; Ήθελα να περιμένω το Παγκόσμιο Κύπελλο και να αποχωρήσω από την εθνική Ισπανίας πρώτα. Μετά, αφοσιώθηκα ξανά στην Μπαρτσελόνα και πήρα την απόφαση. Έχω πάρει την απόφασή μου από τον Ιανουάριο. Μίλησα στον εαυτό μου και την οικογένειά μου. Πρόκειται για τον σύλλογο της καρδιάς μου, βρίσκομαι εδώ από τα 15 μου, δε έφυγα ποτέ.

Κλείσιμο

Συμπαίκτες και τεχνικό επιτελείο μου έλεγαν να συνεχίζω για μία ακόμα σεζόν. Με έβαλαν σε σκέψεις, αλλά έφτασε η στιγμή που σκέφτηκα ότι βρίσκομαι εδώ 15 χρόνια και ότι είμαι τυχερός που αγωνίστηκα στον κορυφαίο σύλλογο του κόσμου. Τώρα θέλω να ζήσω καινούριες εμπειρίες, με την οικογένειά μου».





Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 2023 - ΠΑΣΟΚ: Έμπλεξαν... τις γραμμές τους με τους φόρους - Οι δηλώσεις και οι ανασκευές

Ηράκλειο: Τα πρώτα λόγια της 33χρονης που εγκατέλειψε τα τρία παιδιά της - «Τους είπα να καθίσουν λίγο μόνα»

Πέθανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος: Ο μεγάλος αιρετικός - «Ρώτησε κανείς την αγελάδα πώς αισθάνεται που χύνει το γάλα»;

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης