Σέρχιο Ρίκο: «Μην με αφήνεις μόνη μου αγάπη μου» - Το σπαρακτικό μήνυμα της συζύγου του τερματοφύλακα που δίνει μάχη στην εντατική

Σέρχιο Ρίκο: «Μην με αφήνεις μόνη μου αγάπη μου» - Το σπαρακτικό μήνυμα της συζύγου του τερματοφύλακα που δίνει μάχη στην εντατική

Το ιατρικό ανακοινωθέν ανέφερε πως η κατάσταση του τερματοφύλακα της Παρί παραμένει σταθερή μετά το ατύχημα που είχε κάνοντας ιππασία, αλλά το μήνυμα της συζύγου του δημιούργησε ανησυχία

Rico__2_
Στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Virgen del Rocío της Σεβίλλης παραμένει από το βράδυ του Σαββάτου ο Σέρχιο Ρίκο, ο οποίος εκείνη την ημέρα έπεσε κάνοντας ιππασία και τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο Ισπανός πορτιέρο της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος είχε επιστρέψει την προηγούμενη ημέρα στην πατρίδα του ως πρωταθλητής Γαλλίας, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε το νοσοκομείο παραμένει σε καταστολή με την κατάσταση του να μην παρουσιάζει σημαντικές αλλαγές.

Ωστόσο νωρίς το πρωί είχε δημιουργηθεί μεγάλη ανησυχία όταν η σύζυγος του Άλμπα Σίλβα πόσταρε μια φωτογραφία από τον γάμο τους και το εξής μήνυμα:



«Μην με αφήσεις μόνη μου, αγάπη μου, γιατί ορκίζομαι ότι δεν μπορώ, ούτε ξέρω πώς να ζήσω χωρίς εσένα. Σε περιμένουμε ζωή μου, σε αγαπάμε τόσο πολύ».

Στη συγκεκριμένη ανάρτηση της έσπευσαν να εκφράσουν τη συμπαράσταση τους και οι σύζυγοι ή σύντροφοι πρώην συμπαικτών του όπως οι Γουάντα Νάρα (σύζυγος του Μάουρο Ικάρντι), Σάντρα Γκαράλ (σύντροφος Μάρκος Ασένσιο), Τζορτζελίνα Καρντόσο (σύζυγος Άνχελ ντι Μαρία), Καμίλα Γκαλάντε (σύζυγος Λεάντρο Παρέδες), Ράκελ Μάουρι (σύζυγος του Ιβάν Ράκιτιτς), αλλά και ο Κάρλος Αλκαράθ ο οποίος βρίσκεται στο Παρίσι αγωνιζόμενος στο Roland Garros.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ρίκο τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια ττης λιτανείας στη γιορτή της Παναγίας του Ελ Ρόσιο, στην οποία συρρέουν κάθε χρόνο περίπου ένα εκατομμύριο πιστοί.

Οι προσκυνητές ταξιδεύουν από μία έως επτά ημέρες ταξιδεύοντας είτε με τα πόδια, είτε με άλογα και ο Ισπανός πορτιέρο τραυματίστηκε το πρωί του Σαββάτου στο χωριό Αλμονέντα όταν έπεσε από το άλογο και στη συνέχεια δέχθηκε πολλά χτυπήματα στο κεφάλι.

Ο Ρίκο οδηγήθηκε αμέσως στο κέντρο υγείας του χωριού κι από εκεί μεταφέρθηκε με ελικόπτερο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, στο νοσοκομείο της Σεβίλλης όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 2023: Πώς βάφτηκε γαλάζια η Κρήτη - Η περιοδεία Μητσοτάκη και οι στόχοι για τη νέα κάλπη

Πύργος: «Πήγα να της φτιάξω γάλα και μέχρι να γυρίσω είχε εξαφανιστεί» λέει η μητέρα του δίχρονου που βρέθηκε νεκρό

Θεσσαλονίκη: Θετικά μηνύματα για την υγεία της εθελόντριας ερπετολόγου - Πώς σώθηκε

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης