Ιταλία: Εισβολή και... αποβολή προέδρου που αποχώρησε με αναπηρικό αμαξίδιο - Δείτε βίντεο

Ιταλία: Εισβολή και... αποβολή προέδρου που αποχώρησε με αναπηρικό αμαξίδιο - Δείτε βίντεο

Απίθανα πράγματα συνέβησαν στον 1ο αγώνα για τα πλέι οφ της ανόδου στην 3η κατηγορία της Ιταλίας μεταξύ των ομάδων Λέκο και Πορντενόνε - Ο πρόεδρος της πρώτης αντέδρασε στο πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής στο 87', βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο, αποβλήθηκε και πριν αποχωρήσει είχε κουβέντα με τον αντίπαλο γκολκίπερ

Lecco2
Το Λέκο είναι μια πόλη 50.000 κατοίκων στη Λομβαρδία και είναι κτισμένο στο ανατολικό άκρο της λίμνης Κόμο.

Καμάρι της πόλης η ποδοσφαιρική ομάδα Calcio Lecco που ιδρύθηκε το μακρινό 1912 κι αυτές τις ημέρες διεκδικεί την άνοδο της στη Β' Εθνική της Ιταλίας (Serie B), καθώς μετέχει στα πλέι οφ ανόδου της Γ' Εθνικής (Serie C).

Η Λέκο έχει αγωνιστεί και στην πρώτη κατηγορία, αλλά η τελευταία φορά που συνέβη αυτό ήταν το πολύ μακρινό 1967, ενώ το 1973 υποβιβάστηκε στη Γ' Εθνική.

Στον πρώτο αγώνα του Β' γύρου των πλέι οφ υποδέχθηκε την Πορντενόνε με το σκορ να είναι στο 0-0 μέχρι το 87' όταν και ο διαιτητής υπέδειξε αμφισβητούμενο πέναλτι για τους φιλοξενούμενους (δείτε τη φάση στο 4'06'' του βίντεο που ακολουθεί).

LECCO-PORDENONE 0-1 | HIGHLIGHTS


Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν, αλλά ο διαιτητής δεν άλλαξε γνώμη με τους φιλοξενούμενους να ευστοχούν, αλλά ο αγώνας να καθυστερεί ένα δεκάλεπτο για να ξεκινήσει ξανά.

Ο λόγος; Ο πρόεδρος της Λέκο, Πάολο Ντι Νούνο εισέβαλλε στον αγωνιστικό χώρο κραδαίνοντας το μπαστούνι του και φωνάζοντας προς τον διαιτητή, ο οποίος όταν τον είδε τον απέβαλλε (χωρίς όμως να τον πλησιάσει).

Ο Ντι Νούνο τελικά με τις παραινέσεις του αρχηγού της ομάδας του βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκε με το αναπηρικό του αμαξίδιο προς τα αποδυτήρια...

Κλείσιμο
Ωστόσο πριν φτάσει εκεί, είχε μια μικρή συνομιλία με τον αντίπαλο γκολκίπερ (αφού έπρεπε να περάσει μπροστά από την εστία του) γνωρίζοντας και την αποθέωση από τους νεαρούς οπαδούς της ομάδας του...





Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 2023: Πώς θα βγει σταθερή κυβέρνηση - Τα σενάρια και οι κίνδυνοι της κάλπης, η ΝΔ χρειάζεται τουλάχιστον 39%

Κάρπαθος: Σάλος με το βίντεο από ταβέρνα που βάζουν ζωντανά ψάρια στο τηγάνι

Θεσσαλονίκη: Βελτιώθηκε η υγεία της ερπετολόγου που την δάγκωσε οχιά σε σχολείο

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης