Σοφία Ντελ Πράδο: Από την κορυφή στα καλλιστεία της Ισπανίας παρουσιάστρια της Euroleague

Σοφία Ντελ Πράδο: Από την κορυφή στα καλλιστεία της Ισπανίας παρουσιάστρια της Euroleague

Η καλλονή από την Ισπανία συνεργάζεται για δεύτερη χρονιά με την Euroleague και κερδίζει τις εντυπώσεις της - Οι διαγωνισμοί ομορφιάς, οι σπουδές, το μπάσκετ και η ερωτική της ζωή

maria_
Το όνομά της είναι Σοφία Ντελ Πράδο. 

Στους περισσότερους Έλληνες δεν είναι γνώριμη αλλά στους φίλους του μπάσκετ και ιδιαίτερα στους φανατικούς της Euroleague είναι οικείο πρόσωπο. 

Κλείσιμο


Εδώ και δύο χρόνια συνεργάζεται στενά με τη Euroleague, παρουσιάζοντας εκπομπές της και μεγάλα event, όπως τις συνεντεύξεις Τύπου στο Final-4 του Κάουνας. 

μαρια_2
μεα
νεα
σοφια_
σοφια_2


Η Σοφία Ντελ Πράδο "κλέβει" τις εντυπώσεις στο όμορφο Κάουνας και γίνεται θέμα σε πολλά ΜΜΕ του κόσμου. Η 28χρονη Ισπανίδα που είναι φαν της Ρεάλ Μαδρίτης πάντα αγαπούσε το μπάσκετ, έπαιζε με την πορτοκαλί μπάλα, αλλά δεν είχε φανταστεί ότι θα το υπηρετήσει ως παρουσιάστρια. 

Στιγμιοτυπο_οθονης_2023-05-21_173706


Γεννημένη το 1995 στο Αλμπαθέτε. Από μικρή ήθελε να ταξιδέψει και να κατακτήσει τον κόσμο. Τα έκανε και τα δύο. Το 2017 κέρδισε την πρώτη θέση στα καλλιστεία της Ισπανίας και εκπροσώπησε την χώρα στον διαγωνισμό για την ανάδειξη της Μις Κόσμος. 

σοφια_3
σοφια_4
σοφια_5
σοφια_6
σοφια_7


Κατάφερε να μπει στην δεκάδα αλλά δεν κέρδισε. Έχει ταξιδέψει σε δεκάδες χώρες και φυσικά έχει έρθει αρκετές φορές και στην Ελλάδα.

Στην Ισπανία είναι ιδιαίτερα αναγνωρίσιμη και το 2018 έγινε ξανά πρωτοσέλιδο μετά από την "αποκάλυψη" της μπασκετμπολίστριας Λάουρα Νίκολς ότι είναι ζευγάρι με την Μις Ισπανία. 

Η Σοφία δεν θέλει να μιλάει για την ερωτική και την προσωπική της ζωή αλλά με την δουλειά της. Έχει σπουδάσει διεθνείς σχέσεις και έχει αναπτύξει εδώ και χρόνια έντονη φιλανθρωπική δράση. 

σοφια_10
σοφια_11
σοφια_12
σοφια_14
σοφια_15
σοφια_16
σοφια_88
σποφια_8


Στην Euroleague έχει αγαστή συνεργασία με τον Τζο Αρλάουκας αλλά και με την δική μας Δώρα Παντέλη. Έχει κάνει σημαντικά πράγματα και στο χώρο του μόντελιγκ αλλά την κέρδισε μια για πάντα το μπάσκετ. 




Ειδήσεις σήμερα:

«Θα ξημερώσει μία ακόμη καλύτερη μέρα» - Με την κόρη του Δάφνη και τον γιο του Κωνσταντίνο ψήφισε στην Κηφισιά ο Μητσοτάκης

Στην Κυψέλη ψήφισε ο Τσίπρας - «Η αλλαγή είναι σήμερα στα χέρια του λαού μας»

Live Update: Η Ελλάδα ψηφίζει - Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις

-------------

Εκλογές 2023

Πού ψηφίζω: Μάθετε πού ψηφίζετε βήμα-βήμα από την εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ.

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών & τα exit polls.

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης