Αποθέωσε τον Μπαρτζώκα ο Ομπράντοβιτς: «Δικαίως ψηφίστηκε καλύτερος προπονητής της χρονιάς»

Αποθέωσε τον Μπαρτζώκα ο Ομπράντοβιτς: «Δικαίως ψηφίστηκε καλύτερος προπονητής της χρονιάς»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ο οποίος οδήγησε τον Ολυμπιακό για 2η χρονιά στο Final-4 της Euroleague

5727387
Όπως ανακοινώθηκε από την Euroleague, ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά καλύτερος προπονητής της σεζόν στη διοργάνωση.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς κλήθηκε να σχολιάσει την τιμητική διάκριση για τον τεχνικό των «ερυθρολεύκων» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δικαίως ο Μπαρτζώκας αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς στην Euroleague. Είχαν μια εξαιρετική σεζόν και εκείνος σημαντική συμβολή για τη σεζόν που έκαναν». Και συνέχισε: «Άλλωστε ο Ολυμπιακός τερμάτισε στην πρώτη θέση της regular season. Ευχαριστώ όλους όσους με ψήφισαν».

Μεταξύ άλλων ο «Ζοτς» ρωτήθηκε και για τον αποκλεισμό της Παρτίζαν από τη συνέχεια της Euroleague: « Ζήτησα επίσης από τους ανθρώπους στο προπονητικό επιτελείο να μην αναφέρουν ξανά την Euroleague. Τελείωσε. Τώρα εστιάζουμε μόνο στην ABA League. Προσωπικά γύρισα τη σελίδα. Δεν μιλάω για την Euroleague ούτε με τους πιο στενούς μου φίλους. Άλλωστε από την αρχή της σεζόν, πρωταρχικός μας στόχος ήταν η κατάκτηση της Αδριατικής Λίγκας».

Ειδήσεις σήμερα

Live οι εκλογές στην Τουρκία - Στις 20:00 θα έχει ενσωματωθεί το 50% των ψήφων

Θανατηφόρο τροχαίο στην Αττική Οδό - Σύγκρουση ΙΧ με μηχανή

Η μάχη στο Βαλτέτσι: Η πρώτη σημαντική νίκη της Επανάστασης του 1821 και ο ρόλος του Κολοκοτρώνη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης