Το πως θεωρεί ότι πήγε η σεζόν για τον Ολυμπιακό: «Είναι δύσκολο το να απαντήσω. Δεν ήταν μία τέλεια ή ιδανική σεζόν για μένα και ειδικά για την ομάδα. Είναι όμως αυτό που είναι. Τώρα ως παίκτες και ως ομάδα πρέπει να δούμε το τι μπορούμε να κάνουμε πιο καλά στο μέλλον. Είναι σημαντικό να μην κάνουμε τα ίδια λάθη με φέτος. Την περασμένη εβδομάδα ο Παναθηναϊκός έδειξε πως μας φοβήθηκε και τελικώς δεν τους επιτρέψαμε να πάρουν το πρωτάθλημα».
Το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Νάπολι: «Ακόμα πιο δύσκολο να απαντήσω. Δεν ξέρω εάν είναι αλήθεια. Εάν μία ομάδα όπως η Νάπολι που έχει πάρει τρόπαιο σε πολύ καλό Πρωτάθλημα ενδιαφέρεται για σένα. Τους παρακολουθώ λόγω του φίλου μου του Κιμ. Με εξέπληξε λίγο αυτό γιατί η Νάπολι είναι μεγάλη ομάδα. Ως παίκτης πρέπει να είσαι περήφανος όταν συμβαίνει αυτό αλλά δεν ξέρω εάν είναι αλήθεια.
Φέτος δεν πήραμε πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό οπότε το μόνο που σκέφτομαι είναι να πάρω το πρωτάθλημα του χρόνου με τον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω τι θα γίνει αλλά είμαι επικεντρωμένος στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ».
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.