Ο θρυλικός Ιρλανδός σταρ της μουσικής επισκέφτηκε πολλές τοποθεσίες στη Νάπολη και επέλεξε και ένα εστιατόριο για να γευματίσει. Εκεί ο ιδιοκτήτης αφού τον καλωσόρισε τον ρώτησε εάν αν έχει δυσανεξία ή αλλεργία σε κάποιο φαγητό με τον Ιρλανδό να απαντάει με νόημα: «Είμαι αλλεργικός μόνο στην Γιουβέντους».
Ο Μπόνο γεύτηκε στο Mimì's μύδια, γαρίδες αλλά και θαλασσινά.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.