Άντονι Ντέιβις, NBA: Δέχθηκε αγκωνιά από τον Λούνει τον Γουόριορς και έφυγε με καροτσάκι

Άντονι Ντέιβις, NBA: Δέχθηκε αγκωνιά από τον Λούνει τον Γουόριορς και έφυγε με καροτσάκι

Μετά την αγκωνιά που δέχθηκε, ο Άντονι Ντέιβις αποχώρησε από το Chase Center με καροτσάκι καθώς του ήταν δύσκολο να περπατήσει

antoni-davis
Το Game 5 ανάμεσα σε Γουόριορς και Λέικερς έληξε υπέρ του Γκόλντεν Στέιτ με τη σειρά να οδηγείται στο 3-2 και το έκτο παιχνίδι σε ένα ακόμη...match ball για το Λος Άντζελες. Παρόλα αυτά, η αγωνία είναι στα ύψη για τον Άντονι Ντέιβις μετά το χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι.

Ο αγκώνας του Κέβον Λούνεϊ... προσγειώθηκε με δύναμη πάνω του με αποτέλεσμα ο ίδιος να πιάσει άμεσα το κεφάλι του και να δείχνει ότι δεν μπορούσε να περπατήσει από τη ζαλάδα.



Κλείσιμο
Το περιστατικό αυτό έγινε περίπου 7:30 λεπτά πριν το τέλος του ματς και οι πληροφορίες που υπήρξαν έλεγαν πως ο Ντέιβις αποχώρησε προς το χώρο των αποδυτηρων με καροτσάκι.



Με έναν τραυματισμό ή ένα χτύπημα αυτής της φύσης, οι ανησυχίες αφορούν την περίπτωση διάσεισης. Εάν συμβαίνει αυτό, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χάσει το Game 6 στην έδρα των Λέικερς, ενώ αν προχωρήσει παραπέρα η ομάδα μπορεί να στερηθεί τις υπηρεσίες του για ακόμη μεγαλύτερο διάστημα.

Πάντως, η κατάστασή του δεν μοιάζει αρχικά να είναι τόσο σοβαρή με τον Ντάρβιν Χαμ να παρουσιάζει μία πρώτη εκτίμηση λέγοντας «Δείχνει να είναι ήδη καλύτερα» στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Το Twitter «ψήφισε» για το ντιμπέιτ: Ποιοι κέρδισαν, ποιοι έχασαν

Η Χρηστίδου απαντά στον Μαραντίνη με ανακοίνωση: Ψεύδη, θα προβώ σε νομικές ενέργειες

Η μεγάλη αλλαγή στο πρόσωπο της Αμάλ Αλαμουντίν - Άλλος άνθρωπος η σύζυγος του Κλούνεϊ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης