Ροσενέρο θα παραμείνει ο Ραφαέλ Λεάο με τον νεαρό Πορτογάλο να υπογράφει νέο πενταετές συμβόλαιο στο οποίο υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 150 εκατ. ευρώ
Ο Ραφαέλ Λεάο συμφώνησε να παραμείνει στη Μίλαν μέχρι το 2028! Όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα «Gazzeta dello Sport», μετά από μήνες εξαντλητικών διαπραγματεύσεων, το αίσιο τέλος ήρθε χάρη στην αποφασιστικότητα του παίκτη, ο οποίος αντιστάθηκε στις «σειρήνες» της Τσέλσι, της Ρεάλ Μαδρίτης και άλλων κορυφαίων ομάδων.
Το νέο συμβόλαιο του εγγυάται αύξηση στα 7 εκατ. ευρώ καθαρά ανά σεζόν, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης 150 εκατομμυρίων ευρώ.
Ο Ραφαέλ Λεάο, σε αντίθεση με χθες που βρέθηκε μόνο στο γυμναστήριο, σήμερα βγήκε στο γήπεδο. Ένα ελαφρύ τρέξιμο και μερικές ήπιες διατάσεις με τον Στέφανο Πιόλι να δηλώνει ότι θα περιμένει και θα αποφασίσει αργότερα σήμερα (10/5), λίγο πριν την έναρξη του ημιτελικού στο Champions League με την Ίντερ.
Το ΥΓΕΙΑ θα αναλάβει δωρεάν την παρακολούθηση και φροντίδα ασθενών, επιβεβαιώνοντας έμπρακτα τον διαχρονικό κοινωνικό του ρόλο και τη δέσμευσή του στην ισότιμη πρόσβαση στην υγεία.
Η Marks & Spencer, ή αλλιώς M&S, μεταφέρεται σε νέο, μεγαλύτερο κατάστημα στο The Mall Athens και παρουσιάζει τη θερινή συλλογή 2026 σε έναν χώρο σχεδιασμένο για μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών.