Χόρχε Μέσι: «Ο Λιονέλ δεν έχει συμφωνήσει με κανέναν»
Ο πατέρας και μάνατζερ του Λιονέλ Μέσι, σε μία από τις σπάνιες δημόσιες τοποθετήσεις του, διέψευσε τα σενάρια που θέλουν τον γιο του να έχει αποδεχθεί την πρόταση της Αλ Χιλάλ
Νέα δεδομένα στην υπόθεση Μέσι, καθώς λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του AFP πως ο Αργεντινός άσος συμφώνησε οριστικά με την Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας έναντι 450 εκατ. ευρώ το χρόνο, ο πατέρας του ποδοσφαιριστή διέψευσε κατηγορηματικά τη συγκεκριμένη πληροφορία.
Και το έκανε με πολύ έντονο ύφος φανερώνοντας την ενόχληση και του Λιονέλ για τη συγκεκριμένη εξέλιξη.
Αναλυτικά η δήλωση του Χόρχε Μέσι:
«Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα με κανέναν σύλλογο για την επόμενη χρονιά. Η απόφαση δεν πρόκειται να ληφθεί πριν ο Λιονέλ τελειώσει τη σεζόν με την Παρί Σεν Ζερμέν. Μόλις τελειώσει η φετινή σεζόν, θα έρθει η ώρα να αναλύσουμε τα δεδομένα, να δούμε τι υπάρχει και μετά να πάρουμε μια απόφαση.
Πάντα υπάρχουν φήμες και πολλοί χρησιμοποιούν το όνομα του Λιονέλ για να αποκτήσουν φήμη, αλλά η αλήθεια είναι μόνο μία και μπορούμε να διαβεβαιώσουμε ότι δεν υπάρχει τίποτα με κανέναν. Ούτε προφορική, ούτε υπογεγραμμένη, ούτε κανενός είδους συμφωνία δεν θα υπάρξει μέχρι το τέλος της σεζόν.
Μου φαίνεται έλλειψη σεβασμού, από την πλευρά των ΜΜΕ που συνειδητά και σκόπιμα εξαπατούν, χωρίς να παρέχουν καμία απόδειξη των ισχυρισμών τους, είτε μετατρέποντας απλά κάθε κακόβουλη φήμη σε είδηση, είτε εξυπηετώντας συγκεκριμένα συμφέροντα. Θα έπρεπε να εξηγήσουν γιατί δεν επιβεβαώνουν αυτές τις... πληροφορίες. Δεν το κάνουν όμως γιατί δεν θέλουν την αλήθεια να τους χαλάσει την 'είδηση'».
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.