Μασεράνο για την υπόθεση Μέσι: «Θα το μετανιώσει η Παρί που τον αφήνει»
Ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Αργεντινής πήρε θέση για τη διαμάχη της Παρί με τον Μέσι
Κάτι παραπάνω από «παγωμένες» είναι οι σχέσεις του Λιονέλ Μέσι με την Παρί Σεν Ζερμέν, μιας και η πρόωρη λύση της συνεργασίας τους φαντάζει πιθανή μετά την όλη υπόθεση του ταξιδιού του Αργεντινού στη Σαουδική Αραβία και την τιμωρία του.
Επί του ζητήματος τοποθετήθηκε και ο πρώην συμπαίκτης του Pulga, Χαβιέ Μασεράνο, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο του συμπατριώτη του και την... είπε στους Παριζιάνους.
«Είναι κρίμα το ότι δεν συνειδητοποίησαν πως ήταν τυχεροί που τον είχαν στην ομάδα τους. Πριν δέκα χρόνια κανένας οπαδός της Παρί δεν θα φανταζόταν πως ο καλύτερος παίκτης της ιστορίας θα έπαιζε για την ομάδα του και αντί να το απολαύσουν το μόνο που έκαναν ήταν να τον κρίνουν», δήλωσε αρχικά ο 38χρονος στην Ole.
«Σε δέκα χρόνια θα το μετανιώσει η Παρί Σεν Ζερμέν. Οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο θα έκανε τα πάντα για να έχει τον Μέσι έστω και για πέντε λεπτά. Κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει όσον αφορά τον επαγγελματισμό του», ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέχεια.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.