Ισπανία: Μια ερώτηση στον Αντσελότι έφερε απειλές σε νεαρή δημοσιογράφο - «Βρίζουν μέχρι και το 18 μηνών παιδί μου»

Ισπανία: Μια ερώτηση στον Αντσελότι έφερε απειλές σε νεαρή δημοσιογράφο - «Βρίζουν μέχρι και το 18 μηνών παιδί μου»

«Πιστεύετε ότι ο Βινίσιους θα μπορούσε να πάρει μια κόκκινη κάρτα για τις διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές;» ρώτησε η Μαρία Μοράν και έφερε... πόλεμο

maria-moran
Μια ερώτηση στον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλος Αντσελότι από μια δημοσιογράφο στην Ισπανία δημιούργησε ένα κύμα επιθέσεων και απειλών εναντίον της.

Ο λόγος για την Μαρία Μοράν, η οποία εργάζεται στο Bein Sports και το Gol TV, η οποία απευθύνθηκε στην Αστυνομία για τις απειλές και τις προσβολές που δέχθηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter αφού έκανε μια ερώτηση στον έμπειρο Ιταλό προπονητή σε συνέντευξη Τύπου.

«Πιστεύετε ότι ο Βινίσιους θα μπορούσε πάρει μια κόκκινη κάρτα ως μάθημα για αυτές τις συνεχείς διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές;» ρώτησε η Μαρία Μοράν τον Αντσελότι.
Κλείσιμο
 
«Κόκκινη; Δεν χρειάζεσαι κόκκινη, με όλες τις κίτρινες που έχει δεχθεί, φτάνει», απάντησε χαμογελαστά ο τεχνικός των Μαδριλένων.

Η ερώτηση της δημοσιογράφου δεν άρεσε σε μερίδα των οπαδών των Μαδριλένων, που αποφάσισαν να υπερασπιστούν τον επιθετικό με τον χειρότερο δυνατό τρόπο στα κοινωνικά δίκτυα, μέσω προσβολών και απειλών. «Μου στέλνουν ότι με βιάζουν, ότι η 18 μηνών κόρη μου είναι κάθαρμα, προσβολές σε ένα μωρό… ΟΛΑ αναφέρονται στην Εθνική Αστυνομία », αποκάλυψε η Ισπανίδα δημοσιογράφος στα social media.






Ειδήσεις σήμερα

Στη Σμύρνη «δένει» το TCG Anadolu για να στείλει «μήνυμα» σε Κιλιτσντάρογλου και Ελλάδα

Πού αναμένονται σήμερα καταιγίδες - Πότε θα βελτιωθεί ο καιρός

Ποιος είναι ο Γάλλος υπουργός Οικονομίας που γράφει τολμηρή ερωτική λογοτεχνία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης