Ligue 1, Παρί Σεν Ζερμέν - Λοριάν 1-3: Επιστροφή στις γκέλες

Ligue 1, Παρί Σεν Ζερμέν - Λοριάν 1-3: Επιστροφή στις γκέλες

Η Παρί Σεν Ζερμέν που αγωνίστηκε με δέκα παίκτες για περίπου 70 λεπτά ηττήθηκε, μετά από τρεις σερί νίκες, από τη Λοριάν στο «Parc des Princes» (3-1) και έδωσε την ευκαιρία στη Μαρσέιγ να την πλησιάσει στους πέντε βαθμούς

27120611
Νέα γκέλα για την Παρί Σεν Ζερμέν! Τη μίνι... κρίση των Παριζιάνων, που πριν λίγο καιρό δέχθηκαν διαδοχικά χαστούκια από Ρεν και Λυών, ακολούθησαν τρεις σερί νίκες, ωστόσο η ομάδα του Γκαλτιέ γνώρισε ξανά την ήττα και μάλιστα με τριάρα μέσα στο «Parc des Princes» από τη Λοριάν. Κάπως έτσι, οι πρωταθλητές Γαλλίας έδωσαν την ευκαιρία στη Μαρσέιγ, αν νικήσει την Οσέρ (30/04-22:00), να τους πλησιάσει στους τρεις βαθμούς.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ 

Ο Λα Φε από κοντά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους μόλις στο 15', αλλά τα πράγματα έγιναν χειρότερα για την Παρί πέντε λεπτά αργότερα. Κι αυτό διότι ο Χακίμι... πρόλαβε να δει δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αφήσει την ομάδα του με δέκα παίκτες από πολύ νωρίς.

Βέβαια, στο 29' οι γηπεδούχοι βρήκαν την ισοφάριση, όταν ο Μβογκό άφησε την μπάλα μέσα στην περιοχή του, πιστεύοντας πως ο διαιτητής είχε σφυρίξει επιθετικό φάουλ (κάτι που δεν είχε συμβεί) και στην πραγματικότητα «σέρβιρε» στον Κιλιάν Μπαπέ το πιο εύκολο γκολ της ζωής του, με τον Γάλλο σταρ να κάνει το 1-1 για τους πρωταθλητές.

Κλείσιμο
Στο 39' ωστόσο, ο Γιονγκουά εκμεταλλεύτηκε την κακή αντίδραση της άμυνας των πρωταθλητών και σε κενή εστία έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του.

Η Παρί πίεσε, προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσα και έχασε ευκαιρίες, με κορυφαία την κεφαλιά του Περέιρα στο 67', όμως η Λοριάν μπόρεσε να «κλειδώσει» τους τρεις βαθμούς λίγο πριν τη λήξη. Στο 88' ο Ντιένγκ έφυγε στην αντεπίθεση και έκανε το 3-1, βάζοντας την υπογραφή του στη μεγάλη νίκη των φιλοξενούμενων.

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Σάλος στη Βοστώνη με το SatanCon: Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το συνέδριο του «Ναού του Σατανά»

Έρχεται... παράξενη Πρωτομαγιά με βροχές και καταιγίδες - Δείτε χάρτες

Τσίπρας: Ο Βαρουφάκης να πάει να βρει τον κ. Σόιμπλε που ήταν φίλος του, να συζητήσουν για τη «Δήμητρα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης