ΠΑΟ-ΑΕΚ: Οι οπαδοί των πρασίνων κρέμασαν μεζούρες στην εξέδρα
Οι πράσινοι θυμήθηκαν το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι το οποίο αναβλήθηκε αφού οι μεζούρες έδειξαν ότι το τέρμα είχε πρόβλημα με το ύψος του
Μεζούρες κρεμάστηκαν στα πλεξιγκλάς του γηπέδου στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας πριν από το παιχνίδι τουΠαναθηναϊκούμε την ΑΕΚ.
Οι οπαδοί των πρασίνων δεν ξέχασαν το περίφημο παιχνίδι στο Περιστέρι ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ το οποίο αναβλήθηκε γιατί τα δοκάρια δεν ήταν στο ίδιο ύψος. Τότε είχαν βγει οι μεζούρες και χρειάστηκε να περάσουν εβδομάδες για να γίνει τελικά το ματς.
Κανείς στον ΠΑΟ δεν ξέχασε την μεζούρα και έτσι κρέμασαν κάποιες στην εξέδρα θέλησαν έτσι να πικάρουν την ΑΕΚ.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.