H Αλ Νασρ απέλυσε τον Γκαρσία, νέος προπονητής του Ρονάλντο ο άγνωστος Γέλιτσιτς

H Αλ Νασρ απέλυσε τον Γκαρσία, νέος προπονητής του Ρονάλντο ο άγνωστος Γέλιτσιτς

Ο Γάλλος προπονητής απολύθηκε από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας λόγω των κακών αποτελεσμάτων

rona
Η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο απέλυσε σήμερα (13/4) το Γάλλο προπονητή Ρούντι Γκαρσία, μετά από λιγότερο από ένα χρόνο στον πάγκο της, έπειτα από αναφορές των μέσων ενημέρωσης για εντάσεις στα αποδυτήρια και λίγες μέρες πριν από έναν κρίσιμο αγώνα με την πρωταθλήτρια Αλ Χιλάλ.

Ο Γκαρσία, πρώην προπονητής της Ρόμα και της Μαρσέιγ, επέκρινε τους παίκτες μετά την ισοπαλία 0-0 με την Αλ Φέιχα την περασμένη Κυριακή, που μειώνει τις πιθανότητές της για ένα πρωτάθλημα από το 2019, λέγοντας: «Το αποτέλεσμα είναι κακό. Δεν είμαι ικανοποιημένος με τους παίκτες».

Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η σχέση του Γκαρσία με τους παίκτες ώθησε τον σύλλογο να τον απολύσει, καθώς και η δυσαρέσκεια για το στυλ παιχνιδιού του.

Κλείσιμο
Προσωρινός αντικαταστάτης του θα είναι ο προπονητής στην U19 Ντίνκο Γέλιτσιτς. Πρόκειται για 49χρονο Κροάτη προπονητή με θητεία σε μικρές κατηγορίες της χώρας του, με γνώση στις Ακαδημίες και πέρασμα από τις εθνικές Κ-20 και Κ-19 της Κροατίας. 



Η Αλ Νασρ, η οποία απέκτησε τον Ρονάλντο με ετήσιο συμβόλαιο άνω των 200 εκατομμυρίων δολαρίων, έχει συγκεντρώσει επτά βαθμούς από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, πέφτοντας στη δεύτερη θέση του πίνακα, τρεις βαθμούς πίσω από την κορυφαία Αλ-Ίτιχαντ με επτά παιχνίδια να απομένουν στη σεζόν.

Η Αλ Νασρ έχασε τον τελικό του Σούπερ Καπ της Σαουδικής Αραβίας από την Αλ-Ίτιχαντ τον Ιανουάριο και δεν έχει νικήσει κανέναν από τους κοντινότερους αντιπάλους της, Αλ Ιτιχάντ, Αλ Χιλάλ ή Αλ Σαμπάχ, στο πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 

Ειδήσεις σήμερα:

Μπόρις Κλέιμαν: «Δεν έκανα τίποτα» ισχυρίζεται - Τι κατέθεσε ο συμπαίκτης του

Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτης «άδειασε» σε 3 λεπτά καφετέρια - Πήρε μέχρι και τα... μπισκότα (βίντεο)

Γιώργος Μπόμπολας: Στο Α΄ Νεκροταφείο η κηδεία - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης