Η ΑΕΚ ζητά να δοθεί στη δημοσιότητα το υλικό από τις κάμερες του αεροδρομίου

Η ΑΕΚ ζητά να δοθεί στη δημοσιότητα το υλικό από τις κάμερες του αεροδρομίου

Η ΠΑΕ ΑΕΚ κατέθεσε επίσημο αίτημα στις αρχές του αεροδρομίου και την αρμόδια Εισαγγελία για να ανοίξουν οι κάμερες ασφαλείας του αεροδρομίου, αφού εκεί καταγεγραμμένα όλα όσα θεωρεί ότι έκαναν οι Πολωνοί διαιτητές

AEK1
Η ΑΕΚ προέβη στην κατάθεση επίσημου αιτήματος τόσο προς τις αρχές του αεροδρομίου όσο και προς την αρμόδια Εισαγγελία με βάση το οποίο ζητά την προσκόμιση και την δημοσιοποίηση του βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του «Ελευθέριος Βενιζέλος», οι οποίες ήταν σε λειτουργία το βράδυ του Σαββάτου (08/04) και κατέγραψαν όλα όσα έγιναν με πρωταγωνιστές τους Πολωνούς διαιτητές.

Αναλυτικά η ανάρτηση της «Ένωσης» στα social media:
«Εδώ και λίγη ώρα με επίσημο αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΚ τόσο προς τις αρχές του Αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» όσο και προς την αρμόδια Εισαγγελία, ζητάμε την προσκόμιση και την δημοσιοποίηση του βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που ήταν σε λειτουργία το βράδυ του Σαββάτου και φυσικά έχουν πλήρες το οπτικό υλικό από την... δράση των Πολωνών διαιτητών εκεί. Και όσα υπό την επήρρεια του αλκοόλ έκαναν εναντίον των δύο συνταξιδιωτών τους.

Πληροφορούμε τον κόσμο της ΑΕΚ και όλη την φίλαθλη κοινή γνώμη, πως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε όχι μόνο πως όλες οι απαντήσεις βρίσκονται σε αυτά τα βίντεο, αλλά και πως ασκούνται βάναυσες πιέσεις για να διαγραφεί αυτό το υλικό και να μην γίνει ποτέ διαθέσιμο. Ο καθένας ας αναλάβει άμεσα τις ευθύνες του!»


Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο Γιώργος Μπόμπολας σε ηλικία 94 ετών

Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης με τον δημοσιογράφο Ανδρέα Πετρόπουλο: Φελλός είσαι, όχι ήρωας (βίντεο)

Δικαστικό θρίλερ: Η καθηγήτρια γνώρισε τον βιαστή της στο διαδίκτυο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης