Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Ράιαν Ρέινολντς στη νίκη ανόδου της Ρέξαμ - Δείτε βίντεο

Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Ράιαν Ρέινολντς στη νίκη ανόδου της Ρέξαμ - Δείτε βίντεο

Η ομάδα του αστέρα του Χόλιγουντ επικράτησε 3-2 της Νοτς Κάουντι στο απόλυτο ντέρμπι της National League και είναι αγκαλιά με την άνοδο στη League 2

Raynolds1
Η αγγλική National League είναι κάτι σαν την πάλαι ποτέ θρυλική Εθνική Ερασιτεχνική κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος. Μια λίγκα που δεν έχει τη λάμψη των επαγγελματικών κατηγοριών του αγγλικού ποδοσφαίρου, αλλά αποτελεί τον προθάλαμο τους.

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι από πέρσι, όταν ο Ράιαν Ρέινολντς μαζί με τον φίλο του Ρομπ ΜακΕλχενι έγιναν οι ιδιοκτήτες της Ρέξαμ, η National League περιτυλίχθηκε με μια... χρυσόσκονη η οποία έγινε πιο έντονη φέτος καθώς ο σύλλογος της Ουαλίας διεκδικεί την απευθείας άνοδο του στη League 2 μαζί με τη Νοτς Κάουντι, τον αρχαιότερο ποδοσφαρικό σύλλογο στον πλανήτη.

Πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε οι δύο ομάδες ήταν ισόβαθμες με 100 βαθμούς (!) στην κορυφή με τη Ρέξαμ να φιλοξενεί τη Νοτς Κάουντι στο απόλυτο ντέρμπι που δικαιολόγηση τον τίτλ του καθώς έληξε 3-2 υπέρ των γηπεδούχων με τους φιλοξενούμενους να χανουν πέναλτι στο 90'+6'!!!



Η Νοτς Κάουντι προηγήθηκε στο 45'+4' με το γκολ του Τζον Μπότσοκ (άλλοτε παιδί θαύμα της Τότεναμ) με την Ρέξαμ να ισοφαρίζει στο 50' με τον Πόλ Μάλλιν (το 44ο φετινό του γκολ) και να κάνει την ανατροπή στο 69' με τον Μεντί.



Κλείσιμο
Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 75' με τον Κάμερον, αλλά στο 78' ήρθε το 3-2 από τον Λι για να φτάσουμε στα... χασομέρια των καθυστερήσεων όπου η Νοτς Κάουντι κέρδισε πέναλτι.

Την εκτέλεση του ανάλαβε ο Τσέντγουιν Σκοτ, αλλά ο 41χρονος πρώην διεθνής τερματοφύλακας της εθνικής Αγγλίας, Μπεν Φόστερ έκανε την απόκρουση της χρονιάς και η Ρέξαμ απέχει 4 αγώνες από την κατάκτηση του τίτλου και της ανόδου...



Κι όλα αυτά από έναν γκολκίπερ ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι ανακοίνωσε την απόσυρση του από την ενεργό δράση, αλλά στα τέλη Μαρτίου η Ρέξαμ τον έπεισε να ξαναβάλει τα γάντια του και λίγες ημέρες αργότερα να ζει ένα παραμύθι.

Το ίδιο ισχύει και για τον Ρέινολντς βέβαια, ο οποίος βρέθηκε στην Ουαλία για το μεγάλο ματς και στην απόκρουση του Φόστερ πανηγύρισε σαν τρελός τη νίκη της ομάδας του...

Ειδήσεις σήμερα:

Αναπηρικά επιδόματα: Ποια αυξάνονται από 1η Μαΐου - Κατατίθεται η τροπολογία στη Βουλή

Γνωστός bodybuilder ο αστυνομικός που διακινούσε ναρκωτικά

Ευάγγελος Αντώναρος: Όλες οι... αποτυχημένες προβλέψεις του για εκλογές και πολιτικές εξελίξεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης