Πετί και Ανρί για τις αποδοκιμασίες στον Μέσι: «Είναι προσβολή, ντροπή για το ποδόσφαιρο»

Πετί και Ανρί για τις αποδοκιμασίες στον Μέσι: «Είναι προσβολή, ντροπή για το ποδόσφαιρο»

Ο Εμμανουέλ Πετί σημείωσε ότι η Παρί Σεν Ζερμέν δεν είναι ποδοσφαιρικός σύλλογος αλλά ομάδα προ-συνταξιοδότητης

27011283
Έχει ανοίξει για τα καλά θέμα Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Τις τελευταίες εβδομάδες πληθαίνουν τα δημοσιεύματα στην Ισπανία για την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2022 ενώ παράλληλα στην Γαλλία η Equipe γράφει ότι ο Αργεντινός θα φύγει σύντομα από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ενώ μετά το Μουντιάλ του Κατάρ υπήρχε επαφή της πλευράς Μέσι με την Παρί για ανανέωση έως το 2024 η ιστορία δεν προχώρησε. Από την άλλη οι Ultras της Παρί δεν χάνουν ευκαιρία να γιουχάρουν τον Μέσι.


Κλείσιμο

Το έκαναν και μάλιστά ξανά στον τελευταίο αγώνα της όπου και ηττήθηκε από την Λυόν στο Παρίσι. Του χρεώνουν αδιαφορία και τον αποκλεισμό της ομάδας από την Μπάγερν Μονάχου στο Champions League.

Πετί: «Προσβολή για το ποδόσφαιρο»

Για τις αποδοκιμασίες στο πρόσωπο του Λιονέλ Μέσι πήρε θέση ο Εμμανουέλ Πετί. Ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής του 1998 σημείωσε: «Όταν βλέπω να σφυρίζουν κατά του Μέσι, είναι προσβολή για το ποδόσφαιρο. Αν είχα μια συμβουλή για τον Μέσι θα του έλεγα: «φύγε από αυτό το κλαμπ»! Η Παρί δεν είναι ποδοσφαιρικός σύλλογος. Είναι ένας σύλλογος προ-συνταξιοδότησης, ακόμη και για 20χρονους παίκτες.

Είναι απαράδεκτο κάποιοι οπαδοί να ζητούν από τον Μέσι να τρέχει περισσότερο. Όταν έπαιζα με τον Ζιντάν, δεν του ζητήσαμε να τρέξει γιατί ήταν ο πρωταγωνιστής και όταν κερδίζαμε την μπάλα την δίναμε σε εκείνον γιατί ήταν πιο αποτελεσματικός από όλους. Το πρόβλημα της PSG δεν είναι ο Μέσι και ο Νεϊμάρ. Πρέπει να χτίσεις μια ομάδα γύρω από τους καλύτερους παίκτες σου. Με τον ίδιο τρόπο που το έκανε η Αργεντινή στο Παγκόσμιο Κύπελλο και βγήκε πρωταθλήτρια».

Ανρί: «Να γυρίσει στην Μπαρτσελόνα»

Την δική του άποψη για το θέμα κατέθεσε και ο Τιερί Ανρί. «Είναι ντροπιαστικό να ακούς αποδοκιμασίες κατά του Μέσι. Δεν μπορείς να σφυρίξεις σε έναν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας, που έχει 13 γκολ και 13 ασίστ αυτή τη σεζόν. Προσωπικά θα ήθελα να τον δω να τελειώνει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, στην Ευρώπη» είπε ο πρώην Γάλλος κανονιέρης των Τρικολόρ της Άρσεναλ και της Μπαρτσελόνα.

Ειδήσεις σήμερα

Θεσσαλονίκη: Ο 34χρονος γιος δολοφόνησε με έναν πυροβολισμό στο κεφάλι την 71χρονη μητέρα του

Ελένη Μενεγάκη: «Ζητώ συγγνώμη από τη Νατάσα Θεοδωρίδου, δεν το ήξερα»

ΝΑΤΟ: Η Φινλανδία έγινε επισήμως το 31ο μέλος - «Αντίμετρα» ετοιμάζει η Μόσχα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης