ΑΕΚ: Νοκ άουτ με θλάση Σιντιμπέ και Άμραμπατ

ΑΕΚ: Νοκ άουτ με θλάση Σιντιμπέ και Άμραμπατ

Δύο προβλήματα προέκυψαν από το ματς της Τούμπας για την ΑΕΚ καθώς ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ έχει υποστεί θλάση στο γαστροκνήμιο που θα τον αφήσει για το επόμενο διάστημα εκτός, ενώ με θλάση στον τετρακέφαλο μένει νοκ-άουτ και ο Νόρντιν Άμραμπατ

Sidibe2
Η ΑΕΚ πήρε μεγάλο διπλό επί του ΠΑΟΚ και έπιασε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή, ωστόσο με την επιστροφή από την Τούμπα στα Σπάτα επιβεβαιώθηκαν δύο προβλήματα τραυματισμών που αφορούν τους Σιντιμπέ και Άμραμπατ.

Καταρχάς ο Σιντιμπέ υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν θλάση στο δεξί γαστροκνήμιο. Όπως φάνηκε μάλιστα από τα αποτελέσματα δεν είναι ελαφριά, συνεπώς ο Γάλλος δεξιός μπακ μένει για το επόμενο διάστημα εκτός πλάνων του Ματίας Αλμέιδα.

Όσο για τον Άμραμπατ, διαπιστώθηκε πως επίσης έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον δεξιό τετρακέφαλο. Μπορεί βέβαια να είναι πρώτου βαθμού, ωστόσο το συγκεκριμένο σημείο είναι λίγο πιο απαιτητικό, συνεπώς θα δείξει το προσεχές διάστημα και το πως θα ανταποκριθεί στις θεραπείες.

Αυτά ήταν τα δύο νέα προβλήματα που προέκυψαν από το παιχνίδι της Τούμπας, με τον Γιόνσον, ο οποίος ζήτησε αλλαγή στο χθεσινό ματς, να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει.

Από εκεί και πέρα μέρα με τη μέρα πάνε τόσο ο Μουκουντί, όσο και ο Φαν Βέερτ που έμειναν εκτός από το ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Φερνάντες, ο οποίος πραγματοποίησε χθες μικροεπέμβαση λόγω καρδιακής αρρυθμίας, αναμένεται την Τρίτη να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Θυμίζουμε πως η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Τετάρτη τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, έπειτα υποδέχεται την Κυριακή τον Άρη στην OPAP Arena, ενώ την επόμενη Τετάρτη κοντράρεται με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» στη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου πριν τη διακοπή για το Πάσχα.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

«Είχαν ξαναδέσει τον λαιμό του με πετονιά» - Μιλούν τώρα οι συμμαθητές του 15χρονου στο Αρσάκειο

Νέα Σμύρνη: Καρέ-καρέ η δράση των Κολομβιανών «ποντικών» της τράπεζας - Δείτε βίντεο

Χαλκιδική: «Mε όσα λέει την βιάζει για ακόμη μία φορά» - Ξεσπά ο πατέρας της 16χρονης κατά του «ξανθού μάγου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης