Πανηγυρική πρόκριση στον τελικό του Challenger Cup εξασφάλισε ο Απόλλων Σμύρνηςστο κατάμεστο Σεράφειο.
Η "αμφίβια ταξιαρχία" επιβλήθηκε 18-8 της ισπανικής Τενερίφε Ετσεϊδε, στον δεύτερο ημιτελικό της νεοσύστατης διοργάνωσης, ανέτρεψε με χαρακτηριστική ευκολία το εις βάρος της 11-10 του πρώτου αγώνα και έγινε η πέμπτη ελληνική ομάδα (μετά τη Βουλιαγμένη, τον Ολυμπιακό, το ΝΟ Πατρών και τον Πανιώνιο) που εξασφαλίζει εισιτήριο για τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης ανδρών.
Αντίπαλος του Απόλλωνα στον διπλό τελικό θα είναι μία άλλη ισπανική ομάδα, η Τεράσα, η οποία νίκησε σήμερα την Ενκα με 10-8 στην Κωνσταντινούπολη και "σφράγισε" την πρόκρισή της με δύο νίκες (είχε επικρατήσει και στο πρώτο ματς με 15-12).
Λιγότερο από ένα τρίλεπτο χρειάστηκε το συγκρότημα του Νίκου Δεληγιάννη για να γίνει το απόλυτο... αφεντικό της αναμέτρησης. Το αρχικό 5-0 δεν άφηνε πολλά περοθώρια αμφισβήτησης για το ποια είναι η καλύτερη ομάδα και αυτή τη φορά (σε αντίθεση με το ματς στην Τενερίφη) οι "κυανόλευκοι" δεν άφησαν τους Ισπανού να πιστέψουν ότι θα μπορούσαν να επιστρέψουν στο ματς. Η γιορτή από τους εκατοντάδες φίλους του Απόλλωνα ξεκίνησε από νωρίς, οι παίκτες της ομάδας πρόσφεραν σκορ και θέαμα, φτάνοντας την τελική διαφορά στα δέκα γκολ.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς