Κύπελλο Αγγλίας, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Φούλαμ 3-1: Με ανατροπή στα ημιτελικά

Κύπελλο Αγγλίας, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Φούλαμ 3-1: Με ανατροπή στα ημιτελικά

Η Φούλαμ ολοκλήρωσε τον αγώνα με 9 παίκτες ενώ αποβλήθηκε και ο προπονητής της Μάρκο Σίλβα - Η Μπράιτον η επόμενη αντιπαλός της

mase_2
Το χέρι του Γουίλιαν στο 72' και η κάκιστη αντίδραση του Μίτροβιτς έβαλαν τη Γιουνάιτεντ ξανά στο «κόλπο» της πρόκρισης, με τον Μπρούνο Φερνάντες να στέλνει την ομάδα του στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Η Μάντσεστερ επικράτησε 3-1 στο Ολντ Τράφορντ της Φούλαμ και στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει την Μπράιτον.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cral4ng03zsh)


Η Φούλαμ μπήκε πιο δυνατά στο ματς, πίεσε, εκμεταλλεύθηκε τα λάθη στην αντίπαλη άμυνα κι έβαλε δύσκολα στη Γιουνάιτεντ, η οποία παρουσιάστηκε κουρασμένη από τα διαδοχικά ματς. Οι Λονδρέζοι είχαν φάσεις, αλλά όχι και την ουσία για να πάρουν το προβάδισμα. Μια καλή στιγμή με τον ΜακΤόμινεϊ για τη Μάντσεστερ στο πρώτο 45λεπτο.

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crajrm6meqk1)


Η Φούλαμ ήταν πιο ορεξάτη και στην επανάληψη, προειδοποίησε δύο φορές, με Ρόμπινσον και Γουίλιαν, αλλά στο 50’, βρήκε δίχτυα με τον Μίτροβιτς, ο οποίος πέτυχε το πρώτο γκολ της καριέρας του στο FA Cup. Ένα τέταρτο αργότερα, ο Σέρβος «άγγιξε» το 2-0, με τον Ντε Χέα να πραγματοποιεί μία απίθανη επέμβαση.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crak9zcz3z35)

Ωστόσο, στο 73' όλα ήρθαν... τούμπα! Ο Σάντσο πέρασε τον Λένο και ήταν έτοιμος για το 1-1, ο Γουίλιαν όμως σταμάτησε τη μπάλα με το χέρι. Πέναλτι και κόκκινη κάρτα για τον Βραζιλιάνο, όμως οι Λονδρέζοι έμειναν με... εννέα και χωρίς προπονητή. Ο Μίτροβιτς έσπρωξε τον διαιτητή, αποβλήθηκε, όπως και ο Μάρκο Σίλβα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crak9zco4ts1)


Η Μάντσεστερ ισοφάρισε στο 75' με τον Μπρούνο και στο 77' πήρε προβάδισμα με τον Σάμπιτζερ. Στις καθυστερήσεις ο Φερνάντες πέτυχε το 3-1 κι έστειλε την ομάδα του στα ημιτελικά.

ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Μερική ή ολική κρατικοποίηση της Credit Suisse εξετάζει η Ελβετία


Αλλαγές στην Αστυνομία, προαγωγές και τοποθετήσεις Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας

Μήνυμα Ερντογάν για τουρκική αντιπολίτευση - «Λαέ μου, μην τους δώσετε την ευκαιρία στις 14 Μαΐου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης